Kaupallinen yhteistyö: Crocs

 

Omistan kahdet kumisaappaat, joista toiset ovat mökillä ja toiset kotona. Molemmat on pitkävartiset ja käytän niitä siksi harvoin, oikeastaan vain rankkoina sadekeleinä. Crocsilta tuli juuri uudet katu-uskottavammat saappaat, joista vain miesten mallissa on pitkä varsi. Lyhytvartiset naisten versiot ovat mielestäni yllättävän tyylikkäät ja sopivat esimerkiksi hameen kanssa hyvin tuoden hiukan asennetta tyttömäiseen lookiin. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei kumisaappaiden ulkonäöllä ole merkitystä. Women's Crocs Freesail Chelsea Bootseja on saatavilla sekä mustana että armeijan vihreänä sekä kukkaisella printillä. Itselleni valinta oli helppo, sillä yksiväriset kengät ovat eniten minua. 

Myös lapsille on lanseerattu uusia värejä Kids' Handle It Rain Boot -kumppareihin. Luca valitsi itse kokoelmasta kirkkaan keltaiset bootsit. Hänellä on yhdet tummansiniset kumpparit olemassa, mutta mielestäni keltainen on tosi piristävä väri näin pimenevän syksyn keskelle. Kumppareissa on kätevät ja persoonalliset kahvat varsissa, joista jalkineita on helppo kantaa sekä ottaa kiinni sujauttaessa jalkaan. Luca on tykännyt erityisesti tästä ominaisuudesta tosi paljon. Muutenkin Crocsin kumpparit ovat pienelle lapselle ihanan kevyet ja niin helpot jalassa. Kumppareiden takana on myös heijastinlogo kantapäässä, joka voisi olla vakiovaruste kaikissa lasten kengissä. 

Perus kumisaappaat ovat mielestäni hieman tönköt, joten olen todella iloinen, että Crocsilta saa nyt trendikkäämpiä malleja. Näillä tallustelee mielellään kaupungilla kolmesta eri syystä: saapas näyttää hyvältä, ei hierrä yhtään, eikä paina juuri mitään, jonka vuoksi askel tuntuu hyvin kevyeltä. Malli on simppelin tyylikäs yrittämättä liikaa, joka sopii myös omaan tyyliini todella hyvin. Huhtikuussa lanseerattu ''Come as you are'' -kampanja kuvastaa hyvin Crocsia brändinä, sillä siinä juhlistetaan yksilöllisyyttä ja kannustetaan jokaista viihtymään omissa kengissään, juuri sellaisena kuin on. Siispä lätäköihin hyppimään :) 

Rentoa sunnuntaita!

 

xx Didem

Kommentit (6)

Vierailija

Näin arvelinkin :) Monki on niiin <3 ja sinä olet valloittavan oloinen ihminen, kiitos inspiroivasta blogista!

Vierailija

Ostin pari viikkoa sitten lähes samanlaiset kuin nuo sun kumpparit, mustana. Ihanan rento kävellä sateessa niillä kun ei tarvi pelätä että pilaa kengät.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram