Tää blogin alottaminen on ollut jo tosi pitkään mielessä, on vaa tuntunut siltä että kaikkea tulee eteen. Ja kaikkeahan sitä on ollutkin. Naimisiin ollaan menty, valmistuin ammattikoulusta 2012 kesällä ja ensimmäinen tytär syntyi 2012 syksyllä. Äiti elämää odotti ja kaikkea uuttahan se toikin :) Aloitin terveydenhoitaja opinnot 2015 tammikuussa ja marraskuussa tuli toinen tyttö.  aikamoinen rumba, et ei siin.. :)

Nyt mä sit päätin, että alotan bloggaamisen ja kerron hieman omasta elämäntyylistä ja omasta tyylitajusta. En koe itseni muoti asiantutijaksi, mutta rakastan kaikkea siihen liittyvään ja yhdistellä omaan silmiini sopivia juttuja. Joku voi tykätä sit taas toiselle saatan olla täys katastrooffi.

Tänään on perjantai, istutaan mun 6kk tytön kanssa sohvan pohjalla ja DisneyJunior pyörii tv:ssä. Aamulla kun vein isomman tytön 3v, tarhaan, oli melko pilvistä ja hieman jo kävi mielessä, että voi perse! tänään ei sit paista aurinko. Mut sieltähän se tuli.  Vois laittaa ison kupillisen kahvia, jos vaikka silmät aukeis enemmän ja sais aikaseks hakea postista H&M pakettini..jeeij ! en muista edes mitä tilasin sieltä, mutta jos homma pelaa niin laitan kuvia tulemaan.

Huomenna taitaa olla maailmankylä, eli ihania ruokakojuja taas. Vaikka en kyl hirveesti fanita sitä ihmismäärää..varsinkaan pari vuotta sitten kun oli ihan hullu kuumuus ja se syöminenki oli täyttä tuskaa.

Tässä tää mun lyhyt ja ytimekäs alku katsotaan mitä keksin päivän aikana.

Ihanaa aamua kaikille <3

Kommentit (0)

Seuraa 

"Vain elämää, ei sen enempää"

Blogiarkisto

2016
Toukokuu