Apua!? Eka postaus. Mistä oikeen kerron? Hmm.. Aloitan itsestäni.

Minä

Päätin aloittaa bloggauksen. Mistä sain idean?

Olen jo kauan halunnut aloittaa bloggauksen mutta pilkkauksen pelossa en ole uskaltanut.  Kuitenkin lukiessani uusinta cosmoa huoneessani päädyin sivulle 23, jossa luki isoilla kirjaimilla: Aloita blogiurasi jo tänään! Tämän luettuani tajusin että olen odottanut jo tarpeeksi - nyt on minun vuoroni aloittaa.

Kuka tätä blogia kirjoittaa?

Nimi: Mira

Ikä: 14

Paikkakunta: Hämeenlinna

Ei, en kirjoita siitä miten kynsi katkesi koulussa tai siitä, että ihastukseni ei huomionut minua tänään. Kirjoitan minua kiinostavista asioista: muodista, kauneudesta, ruuasta, hyvinvoinnista, urheilusta, musiikista... yms.

Luonne: Iloinen, positiivinen, rehellinen ja luotettava. Tykkään auttaa ihmisiä ja kuunnella muiden huolia. Avaudun myös omista asioista helposti. 

Miten ystävä kuvailee minut: "sä oot sellane hilpee urpo kenenkaa on aina kiva jutellla ja viettää aikaa ja sä ymmärrät ihmmistä kun sillä on paha olo ja se juttelee sulle:D"

Rakastan: Musiikkia, ruokaa, kavereita, vapaa-aikaa, vaatteita, laulamista, tanssia ja cosmoa.

Inhoan: Hämähäkkejä, kaksinaamaisia ihmisiä, valehtelua ja oopperaa.

Musiikkimaku: Juju, JVG, Austin mahone, Satin circus, Cheek, Martin Garrix ja Lily Allen.  Kuuntelen PALJON muutakin, mutta nuo tuli ensimmäisenä mieleen.

 Mistä aijon jatkossa kirjoittaa?

Kuten jo aijemmin mainitsin, kirjoitan minua kiinostavista asioista. Tulen postaamaan raikkaita kuvia ja pyrin pitämään tekstini kiinostavana.  Tekstien aiheita voisi ehdotella. 

Some?

Minut löytää

instagramista: miramurr_

ask.fm:stä: MiraUusitalo

Kuva minusta:

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014