Olen hiljaisuudessa kirjoitellut muistelmani ilman häiriöitä. On paljon utelioita udellut siitä että mistä kirjoitan ja tähän asti olen pysynyt vaiti. Kunnes nyt kun muistelmani on hyvällä mallilla ja on tullut matkan varrella kertynyt tukioita, jotka tukee tätä prosessia, joka ei ole mikä tahansa muistelma. Hain siunausta ja ellen olisi saanut, olisin joutunut luopumaan siitä ajatuksesta että kyseessä on enemmän kuin kirja. Kyseessä ei ole pelkästä muistelmasta, mutta josta tässä vaiheessa haluan pysyä toistaiseksi vaitionaisena, valitan syvästi, mutta pieni jännitys täytyy pitää yllä wink. Antaa ajatuksen muhia hiljaa ja kaikki tulee ilmi kun sen aika on tullakseen.

 

Eräs tukijoista totesi että tulen taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, mikä pitää paikkansa. Haaste on sinällään ongelmallinen että miten sen sitten käytännössä pystyy toteuttaa, mutta onneksi minulla valttikortteja kädessäni, jonka ansiosta se voi olla tuottavampi kuin perinteinen tuotto. Ja ennen kaikkea, tuoda näkyvyyttä eri osapuolella. Haasteena on myös se että kyseessä ei ole pelkästään suomessa julkaisussa vaan kyseessä on myös kansainvälisestä, mutta jos suomessa toimitaan eritavoin kuin koskaan aiemmin, toiset mahdollisesti toimii samanlailla perässä.

 

Minun tukijoiden joukossa on kaksi merkittävää henkilöä tässä merkittävässä kirjaprojektissa hengessä mukana. Ja ilman heitä ja unohtamatta tietenkään muita, olisin mahdottomassa tilanteessa, joten suuret kiitokset ja he kaikki ovat ajatuksissani. Olen julkaisut sosiaalisessa mediassa jo tiedon keistä on kyse kuvan keran, Duke Herttua William aka prinssi William ja prinssi Harry. Valitettavasti en voi puita tässä kirjoituksessa tai sosiaalisessa mediassa kirjeiden sisällöstä missään muodossa kun kyse on kirjesalaisuudesta, joten kirjeet on yksityisiä ja ja ennen kaikkea luottamuksellisia.

 

Tästä syntyy jännä seikkailu, jota en ole koskaan aiemmin kulkenut ja mihin loppujen lopulta päättyy. Tarkoituksena on viedä tämä seikkailu kunnialla päätökseen loppuun saakka ja niillä ajatuksilla mitä olen nyt tässä puinut. Edetessään tulen kokemaan uusia asioita erilaisten ihmisten kanssa ja ennen kaikkea, vakuuttaa heitä tarinalla ja saada hyväksyntä käsikirjoituksesta. Aivan kuten mainittiin, tulen taistelemaan suuria tuulimyllyjä vastaan, mutta en suinkaan lannistu moisesta vaikka kuinka suurista konserneista olisi kyseessä. Päättäväisin mielin aion kulkea tämän tien lannistumatta ja muistaa että en ole yksin, minulla on taustatukijoita olemassa ja he uskovat siihen että tästä voi kehittyä jotain.

 

Usko itseesi, oletpa sitten missä tahansa ja mitä tahansa teet, aiot tehdä tai mikä unelmasi onkaan. Luota universumiin ja anna kaikkesi itsesi tähden niin universumi antaa sen kaiken ja jopa enemmänkin. Muista, et ole ainoa, joka pyrkii elämässä eteenpäin päästäkseen päämääränsä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

”Once upon a time the 14-year-old Finnish girl who had a crush on the Prince of England. She decide sent a loveletter to the Prince and she waited to have a letter from her beloved Prince. After sort time, she got a letter from the palace and she notice that the prince's mother had responded the girl's letter. Thus began the story when the girl became the princess's daughter-in candidate" .

 

Hei vaan ja tervetuloa.

Olen Laura Susanne, hauska tutustua ja vielä kerran tervetuloa henkilökohtaisen blogi sivuille! Olen kotoisin Leppäkoskelta ja ole elämäni tärkein #girlboss! 

Hope you enjoy of my blog.

http://cecildaire.wix.com/blog

 

 

Blogiarkisto

2017
Elokuu
Heinäkuu
2016

Instagram