Näin laiskaa oloa ei ole ollut kyllä aikoihin. Mua on väsyttänyt koko päivän, aamusta iltaan. Tarvitsen varmaan vähän valoa ja reissun jonnekkin lämpöön. Toisaalta oli jotenkin ihanaa tuntea myös väsymys ja laiskuus, koska tiesin että voin milloin tahansa käpertyä peiton alle ja nukahtaa. Niinhän mä teinkin. Tein ensin muutaman tunnin töitä Carusellissa läppärin kanssa verkkareissa ja muhkeassa kaulaliinassa, jonka jälkeen ajoin kotiin ja menin sohvalle suoraan pötköttelemään. Telkkarin ääni katosi varmaan viidessä minuutissa, kun olin jo täydessä unessa. 

Heräsin vasta 15.40. 

Loppupäivä meni kotona siivoten ja kynttilöitä polttaen. Lucakin nukahti aikaisin tänään, joten koti on nyt hiljainen ja rauhallinen. Pyykit roikkuu telineessä puhtaina ja hiuksetkin tuoksuu puhtaalle suihkun jälkeen. 

Nyt hetki vielä kirppislappujen kirjoittelua ja sen jälkeen unten maille. Ainiin, ja kuppi teetä hunajalla.

Hyvää yötä ja kauniita unia.

Tämän päivän kuvatkin ovat vähän sieltä sun täältä. :) 

                                                                                        xx Didem

 

Kommentit (2)

Teresa

Tyylikäs lady!:) mitä kynsilakkaa sinulla on tuossa kuvassa jossa pidät kahvikuppia kädessä? Vaaleansävyistä siis. Näyttää kivalta!:)

Lily

Mitä meikkipohjaa käytät tai mitä sulla on kuvauksissa käytetty? Ja käytätkö valokynää/peitepuikkoa tummille silmänalusillesi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram