Mikään ei voita sitä tunnetta että on perheen kanssa. Että viettää aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa. Että kuulee poikansa sanovan kuinka paljon rakastaa "pappaa" (eli isää). Että saa nukahtaa ja herätä toisen kainalosta. Että on turvassa. Siihen ei tarvita hienoja ravintoloita ja mitään sen kummempaa. Ei edes isoa matkalaukkua, vaan voi melkein kävellä samoilla housuilla joka päivä, koska on pakannut vain yhdet housut mukaan ja 5 eri mekkoa tänne viileeseen Espanjaan. :D 

Valitsin sinut kerran rakas, ja se pitää! 

Meidän mini perheloma on ollut täydellistä tähän saakka. Ollaan vaan oltu yhdessä ilman sen kummempaa ohjelmaa. Yhtenä päivänä mieheni vei minut kuvissa näkyvälle rauniolle. Näkymät sieltä oli huikeat. Sain hänet ylipuhuttua kuvien ottamiseen. Kun lähdimme jatkaa matkaa mutkikasta vuoristoa pitkin, kysyin miksi näitä raunioita tai "viittä vaille valmiita" olevia taloja/talokomplekseja on niin valtava määrä täällä Espanjassa? ..ja sit hän alkoi kertomaan. Nyt olen taas vähän viisaampi. ;)

Mitäs teille kuuluu?

                                                                                             xx Didem

Kommentit (4)

Kylli

Hienoja kuvia! Paita näyttää ihanan lämpöiseltä. Mistä sen voi hankkia? :)

Malla

Ihanaa perhelomaa! Hienolta näyttää ja huipulta kuulostaa tuo onni, kun on yhdessä perheenä lomalla. Nauttikaa!

Viivuli

Voi kultapieni, etkö lue koskaan uutisia tai seuraa mitenkään maailman menoa, kun Espanjan tilanne tuli sinulle vasta nyt tutuksi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram