Oli aika vähän napsia pois huonoja latvoja. Kävin eilen turkkilaisella kampaajallani, joka hemmotteli päänahkaani hieronnalla ja hiusnaamiolla. Lopputulos oli tämä. :)

Tämä oli elämäni toinen kerta kun käyn kampaajalla leikkauttamassa hiuksiani. :D Ensimmäinen kerta oli viime kesänä. Nyt hiukseni jopa kasvaa!! Ennen viime kesää mietin aina miksi hiukseni eivät vaan kasva. Katkeilee ainoastaan ja ovat huonokuntoiset. 

Koska pääni on yhtä pieni kun linnunpää, niin tykkään volyymistä hiuksissa. Vaikka minulla on luonnonkiharat niin en ole niiden suuri fani. Pidän isoista kiharoista ja olenkin miettinyt lämpörullien hankintaa. Niillä ainakin saa sitä volyymiä! Vinkkejä parhaista lämpörullista, kiitos!

Mitä sanotte lopputuloksesta? Mä pidän näistä :)

Trust me..minulle tää oli tosi rohkea veto käydä eilen kampaajalla!!

Kommentit (8)

Mirkku

Sorry Didem, pidin sun vanhasta lookista enemmän. Sulle ei jotenkin vaan sovi keskijakaus ja varsinkin kun hiuksesi peittää puolet kasvoistasi. Kasvosi ovat kauniit, joten älä peitä niitä hiuksillasi. Jos haluat hiuksistasi hyväkuntoiset, älä käytä suoristusrautaa.

kuaför

Turkkilaiset kampaamot on parhaat. Saksassa asuessa kävin aina niissä, ja heillä oli hyvin ammattitaitoinen ote minun paksuun ja kiharaan tukkaan. :) Hassua muutenkin siellä alueella missä asuin kuulin varmaan enemmän turkkia kuin saksaa.Parhaat palvelut oli kyse ruoasta tai hiuksista sai juuri tturkkilaisilta. :)

Anna

Kyselin jo ystävänpäivä postauksessasi mitkä raybanit on kyseessä mutta en ikinä saanut vastausta, joten kysyn nyt uudestaan? Tosi hyvät hiukset! Mutta sulla tosiaan kauniit kasvot ja hyvä iho niin turhaan peittelee niitä isoilla hiuksilla :)

L

Hmm mä jätin jo yhden kommentin mutta se ilmeisesti katosi bittiavaruuteen.. Eli on todella paljon terveemmän näkönen tukka nyt! Katoin vielä tuon ystävänpäivävideon ja vertasin uudestaan sitä tukkaa tähän ni kyllähän se entinen vähän hompsuinen oli ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram