U'll want to know in 15 years when he's going to be the next Nadal ;)

Suomen alkukesä on ollut tosi kylmä. Tykkään hengata Helsingin rannoilla, mutta tuulisina ja kylminä päivinä vaihtoehdot ovat vähissä. Istuttiin Birgitassa Lucan synttäridinnerillä Stefun Tomaksen ja mieheni kanssa. Ihanan viehättävä Kirsi Salokin sattui paikalle ja saimme ilmaiseksi naiseuden ja rakkauden lifecoach valmennuksen. Itse en ihan samanlaisiin sfääreihin Kirsin kanssa pääse, mitä tulee näihin hengellisiin asioihin, mutta oli ihana hetki hänen kanssaan. Kirsi ja mieheni ovat hyviä frendejä, joten tutustuin Kirsiin jo ennen kuin hänellä tapahtui muutos elämässään. 

Mutta asiaan...mulla on maailman parhaimpia ystäviä. Ystävät ovat erittäin tärkeitä. Mulla kuitenkin kestää aikaa ennen kuin avaudun kaikesta. Mieheni lisäksi Stefu ja Fami tietää minusta lähestulkoon kaiken. Famin kanssa emme ole enää yhtä aktiivisesti tekemisissä, johtuen eri elämäntilanteista ja arjen kiireistä, mutta hän on kuitenkin edelleen erittäin tärkeä. Kaikista ystävistäni Stefu on ollut ylivoimaisesti eniten Lucan kanssa. Joku taisi olla kiinnostunut mun ja Stefun tarinasta, miten me ystävystyttiin ja kirjoitan jutun yhdessä Stefun kanssa nyt ihan lähiaikoina, koska me oltiin pitkään salafrendejä ja aina vaan msn chatissa :D Koulussa sanottiin tyylii moi..haha. Stefu on mua vuotta nuorempi, joten mä hengasin koulussa omieni kanssa.

Anyways...rakas ja paras ystäväni ja hänen ihana miehensä Tomas (love you too) tulivat Birgittaan laulaen ja synttärikassien kanssa. En osaa selittää sitä tunnetta, kuinka oudoltakin välillä tuntuu se kuinka paljon he välittävät meistä ja varsinkin Lucasta. En voisi kuvitellakkaan elämää ilman Stefua. 

Tomas on entinen Tennis ammattilainen ja harrastaa sitä edelleen aktiviisesti. Myös Stefulla on kilpatausta tenniksessä. Heidän synttärilahja Lucalle oli full tennis setti. Luca sai siis oman ensimmäisen mailansa, kengät, shortsit, paidan, pallot ja hikinauhat ja siihen päälle Tomakselta kesän aikana yksityistunteja tenniksessä. Yes, u heard me! Luca innostui tästä "palloleikistä" ja mä kuvittelen jo Lucan tenniksen mestarina :D. Näen myös itseni kahvilla katsomossa ja Stefun kentän laidalla kannustamassa kun pojat treenailee. 

Sellaista asiaa tänään. Nyt mun pitää mennä hakee kledjuja Spaltilta ja sit mulla alkaa palaveri. Nautitaan hei aurningosta ja tästä päivästä. Pus ihanat! 

 

Kuvat/Stephanie Wardi ja kuvissa Stefun mies

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram