Viime torstaina oli taas perinteinen Black Vip ilta ravintola Teatterissa. Ennen iltaa Minna otti muutamat asukuvat. Tutustuin Minnaan pari viikkoa sitten ja meillä bondas heti ;) mut se mitä oon aina ihaillut, on tän mimmin kuvat. Suoraan kun jostain lehdestä ja sydämestäni voin sanoo sen, että mun mielestä Minnalla on Suomen blogimaailman top 3 parhaimmat ja laadukkaimmat kuvat. Eli mä diggailen, jos ei vielä tullut selväksi. :) 

Ihana ja kaunis Jenni nappas mut kyytiin meiltä ja mentiin Brondaan alkudrinksuille. Sieltä siirryttiin porukalla Teatteriin. Täytyy sanoa, että tällä kertaa oli aka värikästä porukkaa Teatterissa, siis hyvällä tavalla. Oli räppäreistä vanhempiin herrasmiehiin ja myös paljon kauniita misuja. ;)

Mitä tulee mun ja Jepan illan asuvalintaan, niin aika mustissahan me mentiin näin kesän kunniaksi :D 

Molemmat ollaan chic ja snadisti rokahtavia. Mulla halpis ja Jennillä kallis asu. Mitä pidätte? 

Kuvat ja editointi/MINNA SOMERO

Didem outfit details: nahkarotsi/River Island, Hapsuliivi/ZARA, Housut/HM, Korot/Steve Madden, Lasit/Rayban, Kaulakoru/Thomas Sabo (Gifted), Laukku/Chanel

Jenni outfit details: Bleiseri/Barbara Bui, Huivi/Alexander McQueen, Nahkahousut/BLK DNM, Korot/Giuseppe Zanotti, Lasit/Police, Laukku/Valentino

Kommentit (6)

Piia

Me naurettiin pari kesää sitten kun päädyin isäpuolta kaupungilta hakiessa heidän porukkansa mukana samaiseen paikkaan, että oltiin samassa 2 hengen seurueessa paikan nuorin ja vanhin henkilö :,D mutta oli ihan rentoa - ei sillä!

Ja mitä asuihin tulee, sun halpis hakkaa Jennin kalliimman ;)

Kiira

Uuh miten upeita kuvia upeista mimmeistä !
Sun asu on pure perfection. Mistä toi toppi on?

Mariah

Kauheeta pinnallista brassailua... Repesin kun luin ton otsikon. XD Liittyyköhän huonoon itsetuntoon ja huomion kipeyteen. Oon itsekin ollut Teatterin vipissä ja kyllä rahvaan puolella on kivempi meno.

Joillakinjutunaiheetvähänä:D

Hahaa, olitte sitten päässy uusimpaan Seiskaankin tän illan "takia"! :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram