Rakkaat lukijat..

Mulla on huippu-uutisia teille :) 

Perjantaina 26.10.2012 tein ensimmäisen postaukseni. Siitä on nyt pari vuotta aikaa. Matkan varrella olen kyllä kehittynyt..ainakin teknillisessä puolessa (jos katsoo kuvia taaksepäin) :D hahah..aika pieniä kuvia :D mutta olen edelleen aika pihalla kuvien käsittelystä etc. Ehkä mä lataan sen photoshopin jossain vaiheessa koneelle. :) 

Tää on mun oma juttu, te olette kiinnostuneet mun elämästä ja touhuista, kukaan ei sano mitä mun pitää tehdä tai keksi postauksia puolestani, vaan kaikki on 100% minua ja mielestäni olen saavuttanut aika paljonkin sillä että mulla on aivan ihania lukijoita. Aina löytyy tietysti niitäkin jotka ei musta tykkää ;) ja hyvä niin, tylsää olisi jos miellyttäisin kaikkia. Mitä mieltä olisitte siitä jos blogini siirtyisi mycosmolle ja musta tulisi yks mycosmo tytöistä??  :))

Saa onnitella siis!!! Koska tulen siirtymään mycosmoon anytime soon. Ohjaan teidät sitten sinne kun kaikki on valmista. Oikeesti mä oon niin innoissani tästä. Blogi/muoti/stailaus urani saa uutta potkua tästä. 

"It is a beautiful thing when a career and a passion come together".

Olen ylpeä itsestäni. Todella ylpeä. Ei ole helppoa erottua joukosta kun blogeja on tuhansia Suomessa.

Hei mun oli pakko ottaa screenshot ekasta postauksestani ever!!!! <3
Huomatkaa kuva (silloin en tiennyt että niitä pystyi suurentaa) hihih.

If you never chase your dream
You will never catch them
 
 
..noniin nyt lopetan näiden quotesien jakamisen. Olen vain niin iloinen <3
 
 

xx

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram