Tiedän nyt jo että tämä Mangon maskuliininen ja väljä pikkutakki tulee olemaan monikäyttöinen. Näen tämän päälläni myös kauniina kesäiltana stadin Mattolaiturilla.

 

Nyt kuvittelen teille asun ja tilanteen. :) Astelen hyväryhtisenä mattolaiturin tiskille. Olalla roikkuu musta Chanel, silmiä peittää mustat, hyvin yksinkertaiset aurinkolasit ja hiukset takana siistin huolettomalla nutturalla. Pikkutakin allta löytyy löysä tpaita ja shortsit. Kynnet joko mustat/nudet/ranskalainen manikyyri/punaiset. Huulet varmaan norminudet (hydracolor 22). Kengä: Korot tai ballerinat. Voisin kuvitella että jaloissa voisi myös olla raffimmat bootsit tai nilkkurit.

Tiskillä tilaisin lasin shampanjaa ja hymyilisin oikein nätisti mattolaiturin niin ihastuttavalle henkilökunnalle..;)  Sen jällkeen oman porukan luo.  <3

En ole perusjakku ihminen lainkaan, eikä vaatehuoneessani ole normijakkua (vaikka ehkä pitäisikin?) , tiedän vain että se jäisi sinne nurkkaan. 

 

Pipo (mieheni), Pikkutakki/Mango, Ruutupaita/ZARA, Nahkahanskat/H&M, Skinnyjeans/Mango, Kengät/Jeffrey Campbell, Laukku/Prada.

Kommentit (2)

Nati

Hei! Minun makuuni tämä asu on jo liian miehekäs, mutta sinulle nyt toki sopii mikä vaan :) Rakastan kauluspaitoja. Voisitko esitellä erilaisia tapoja yhdistellä tavallinen valkoinen kauluspaita muuhun asuun?
Kiitos! Olet upea!

Belle

Mun mielestä tää asu kyllä sopii sulle! Olit aiemmin kirjoittanut ettet perusta ripsien- tai hiustenpidennyksistä tmv. hömpästä. Entäpä värjäätkö ripsiäsi/kulmiasi/hiuksiasi? Olisi kiva nähdä susta enemmän kuvia myös hiukset auki. Ja meikitön kasvokuva hiukset auki olisi jees! Koska näytät aina niin "täydelliseltä", että joku vähemmän täydellinenkin kuva olisi joskus kiva nähdä ;) ja usein sun kuvat on ainakin vähän sivuprofiilista. Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram