Kannustavia ja rohkaisevia sanoja ei koskaan ole liikaa. Siispä muistakaamme tukea, rohkaista, auttaa, lohduttaa ja kuunnella ystäviämme, perheenjäseniä ja muita läheisiä, joiden näemme voivan huonosti tai olevan jumissa. 

Minä olen tyypiltäni sellainen , joka helposti sulkeutuu, kun jokin painaa mieltä. Piiloudun kuoreeni, enkä vastaa puhelimeen. Välillä taas haluan huomiota ja avaan suuni. Yleensä puhuminen on aina auttanut ja tuonut uutta perspektiiviä asioihin. Onneksi mulla on sitkeitä ja parhaita ystäviä. ;) 

Nautin myös siitä että saan auttaa ja tsempata muita. Kun olen parhaimmillani itse, niin olen valtavan suuri energianähde muille. On mieletöntä tartuttaa hyvää fiilsitä ja rohkeutta muihin. :) 

Sain tänään liikkuttavan sähköpostin lukijaltani ja siitä syntyikin tämä ajatus muistuttaa teitä rohkaisevista sanoista.

Yksi kamppailee yksittäisen ongelman kanssa, toisesta tuntuu että koko elämää kaatuu päälle ja kolmas tuntee kuolevansa suruun. Jokaisen ongelma ja suru on yhtä suuri hänelle itselleen.

 

 

    Lenkkarit/Mango, Tekokarvatakki/ZARA, Tekonahkahousut/HM, Tpaita/ZARA, Aurinkolasit/Ray Ban (gifted)

 

Kommentit (7)

Anna

Olet kyllä Suomen kaunein nainen, niin luonnollinen ja hehkuva :) Persoonakin on aivan mahtava ja itsevarma. Moni saisi ottaa susta mallia! Bongasin sut menaiset lehdestä pari kuukautta sitten ja sun terve itserakkaus oli niin esimerkillistä että siitä lähtien olen lukenut blogiasi. Luulen että ne naiset ketä siedä sun elämänasennette on liian heikkoja ja ajattelee näin ollen sinun olevan "vääränlainen."Koska itselleen se olisi mahdotonta. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan :)

vikkes

Ihana! olis niin kiva nähdä sut ihan livenä ja tulla jutteleen! <3 kaunis olett!

katrin

Hieno kirjoitus tärkeästä aiheesta. Graafisen alan ihmisenä kiinnitin heti huomiota myös kuviin, todella freessi ja uniikki kuvasarja. Hyvä Didem!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram