Vaikka itse sanonkin, niin olin tosi nättinä Jouluaattona :) Zara oli taas *yllätys yllätys* käytetyin merkkini jouluna, koska takki, mekko ja aurinkolasit ovat Zarasta. Sisätiloissa Uggsit vaihtui Louboutineihin ja huuletkin sai punaisen värin. En tiedä huomaatteko jotain uutta, mutta olallani keinuu (taas) uusi laukku. Rakkaalle miehelleni iso kiitos <3 Hän on tiennyt kuinka paljon olen halunnut tuon kalssikon mustana. Sain avata lahjan jo etukäteen koska olis ollut hankala matkustaa isolla laatikolla. Tein videonkin siitä kun sain tän :) laitan sen myöhemmin tänne. 

Tämä Joulu on ollut niin hieno ja mieleenpainuva taas jälleen kerran. On onni kuinka hienot vanhemmat/perheet meillä on mieheni kanssa. 

Mun JouluLOOK:  HITTI VAI HUTI?

Kuvat/Mieheni

Kommentit (6)

and colours

Aika synkkää, jouluna voi vähän väriin käyttää, mutta onnistunut look kuitenkin :) Uutena vuotena vähän blingiä tai jotain sit, ok? :D

Henriikka

Typerä kysymys, mutta mistä noi sukkahousut on ja tärkein etenkin, että monenko denin? :D

Uusi lukija

Pakko sanoa että nuo uggit ovat huti tuon asun kanssa.. Tai no, muutenkin. Alkavat olla jo menneen talven lumia. Ja tuo karvapampula.. Hmm. No joo, muuten kiva asu :) Vasta eksyin blogiisi, sinulla on tosi kiva tyyli!

Elina

Sun blogisi on ihan mahtava löytö ja seuraan sitä suurella mielenkinnolla, sillä tykkään älyttömästi sun tyylitajusta! :) Look näyttää tässäkin todella hyvältä! :) Itsellänikin on hankintalistalla tuo klassikko mustana jumbona, tiedätkö saako niitä suomesta (tai saako ostettua netistä)? ja mihin hintahaarukkaan tämä suunnilleen osuu? Kiitos vielä kaikista hyvistä vinkeistä, joita täällä blogissa on! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram