Tervehdys varsinaiselta duckfacelta..huono kuva, mut nyt ei ollut aikaa napsii kuvia!!!!

Mä tein just teille videon :) ..en kylläkään terapiasta tai pariskunnista, vaan ZARAN herkuista ja kuulumisista. Nyt siis viinillä ja kohta sinne leffaan! Kattokaa mitä löysin Zarasta ja mielipiteitä kiitos :)

 

Kommentit (9)

Silva

Såg dig när du prövade på tröjan i Zara och var såhääär nära på att komma fram till dig, men så blev det inte bara av ;) men jätte fin är du! Gott nytt år till dig xx

signe

muuten kiva mut en enää tykkää paidoista/ neuleista jossa hiha alkaa ns vasta hauiksen kohdalta, usko että se on kohta poissa muodista :/

Anna

Mä oon lukenut sun blogia jo pitkään, mutta tää on ensimmäinen video minkä katson. Oot ihana! Oon kuvitellut sun äänen jotenkin erilaiseksi, ja muutenkin olemuksesi noin "livenä" - mutta siis, jatka samaan malliin! :)

Anni

Kaikki ystäväni jotka ovat nähneet elokuvan ovat haukkuneet vielä huonommaksi kuin Kesäkaverit! Suomalaiset elokuvat onnistuvat harvoin...

Kiira

Hej :)

Tosi kiva ja rento asu. Sulla on kiva ja luonnollinen ääni ja puhetyyli. Näitä videoita lisää. Tack!

Julia

Heippa kaunokainen, joo sun viedeoissa hieman iskee liikaa korvaan toi "tota" ja maiskutus, mutta muuten kivaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Sulla on ihanan sexy ääni :)

Anna

Moi taas! En osaa ihan tarkalleen sanoa millaiseksi olin kuvitellut sun äänen ja olemuksen, mutta odotin jotain sellaista mikä olisi "ärsyttänyt" itseäni. Nyt voin vaan sanoa, että jollain tapaa ihailin sun olemusta :)

Tykkään eniten lukea juttujasi elämästä ja ruuasta. Mun mielestä sulla on hyviä, positiivisia ajatuksia. Pidän paljon myös tyylistäsi (itseasiassa, ostin ensimmäisen hattuni sun innoittamana), vaikken itse ole mikään laukkuihminen enkä seuraa muotia juuri ollenkaan.

Ihanaa alkavaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram