-Stendal.

Pukeutumiseni salaisuus piilee sen yksinkertaisuudessa. Katson peilistä eteisessä ennen kun lähden ulos ja kysyn itseltäni onko asuni tarpeeksi simppeli (less is more). Suosin mustaa, mutta laukuissa ja yksittäiset vaatekappaleet saa olla huomiooherättäviä. Ostin Mangosta tänä talvena aivan ihastuttavan  tyköistuvan kukkais "sisätakin" jonka yhdistin mustien skinnyjeansien ja mustan pipon kanssa. Täydellistä. Koruja käytän vähän. Ranteessa on aina kello ja Cartierin love bracelet, korvissa useimmiten pienet korvakorut. Muokkaan koroilla ja laukulla asustani sellaisen kun haluan.

Arvostan stylisti/malli Stephanie Wardin, parhaan ystäväni tyyliä. Kenen kanssa suunnittelen mieluiten  illan asuja..on hän. Hänen kanssaan mä mieluiten kävelen ravintolaan/yökerhoon sisälle, koska fiilaan  sitä että ystävissänikin on heitä, jotka todellakin tietää paikkansa, näyttävät hyvältä, ovat itsevarmoja ja kantavat itseään arvokkaasti. Sen hän osaa, niin kuin minäkin :)

Luotan Stefun makuun ihan full. Luca sai joululahjan luottostylistiltään: Tuo alla oleva syötävän suloinen takki, punaiset pillisammarit, kauluspaita ja huppari <3

Dressing is a way of life.    -Yves Saint Laurent 

<3 Stephanie <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram