Kesälomalla olen innostunut kuuntelemaan YLE Puhetta. Olen oppinut paljon ja nyt minusta tuntuukin että olen mahdottomasti viisastunut. Suosittelen vaihtamaan musiikista Puheelle. Tulee paljon ajatuksia herättäviä ohjelmia. Mökille ajaessani piti ihan soittaa miehelleni ja kertoa juuri radiosta oppimani asia. Aika usein muuten soitan ja haluan kertoa jonkun pienen asian jonka olen tajunnut tai oppinut.

Mökillä olemme tänä kesänä puhuneet havaintojen tekemisestä. Esa Saarinen on kuulemma pyytänyt lapsiaan kertomaan päivän aikana tekemistään havainnoistaan ja jos havainnot ovat kehittyneet oivalluksiksi on filosofi-isä antanut pienen palkinnon. Kesän aikana mekin olemme havaintoja jakaneet ja niistä on muutama palkinnon arvoinen oivalluskin syntynyt.

Nyt YLE Puheella Jorma Uotinen keskustelee Tarja Halosen kanssa, mutta aurinko paistaa niin lämpimästi, että lähdemme veneretkelle saareen paistamaan makkaraa ja syömään eväitä.

Kuvat otti Stefu kun olin lähdössä mökille lounaalta merimakasiineilta. 

                  Nahkatakki/ZARA, Mekko/ZARA KIDS, kengät/Adidas, Laukku/Chanel, Korut/Hermes

Kuvat/Stefu

 

Kommentit (9)

Vierailija

Ihania kuvia! Ja muuten mua on aina kiinnostanut että osaatko puhua turkkia yhtä sujuvasti kuin suomea ? :)

Diplomi.....

No nythän täällä odotetaan kieli pitkällä niitä oppimiasi asioita! Jaa nyt nämä tai edes pari parasta uutta oppia meidän muidenkin kanssa :)

sarah

Moi didem. kauniit vaatteet ja kaunis sinä. semmoinen asia vain, että poltatko tupakkaa `?

Adeline

Jos ohjelman vaikutus oli sellainen kuin kuvailit, jätän väliin. Yleensä näiden pitäisi saada ihminen tiedostamaan oma tietämättömyytensä ja ajatusmaailman suppeus, ei tuntea itseään viisaaksi. Mitä se insinöörin viisaus sitten onkaan.. Kiitos kun varoitit! P.S Viisaus ja fiksuus ovat hivenen eri asioita. Viisauden kehittyminen vaatii hieman enemmän, kuin hetken filosofien puheita kuunnellessa shoppailureissun päätteeksi.

Anna

Hei Didem!

Minkä kokoinen Chanelisi on? Sekä tämä musta, että muut värit :). Ovatko ne eri kokoja? Olisiko mahdollista saada postausta, jossa ne olisi kaikki samassa kuvassa. Haaveilen tässä omasta ja kuvissasi Chanelisi näyttävät aina niin ihanan kokoisilta.

Vierailija

Suosittelen myös 97.5 taajudella kuuluvaa Yle Mondoa, josta tulee eri kielillä ohjelmaa :) Itse kuuntelen yleensä englanniksi tulevia ohjelmia, tosi mielenkiintoista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram