Uskallan sanoa ääneen että olen tyyli-ikoni.

Se ei ole pröystäilyä tai itsestään liikoja luulemista, vaan se on asia johon mä jo uskallan samaistua itsekkin.

Ehkä Style by Didem - shoppailupäivä lukijani kanssa, nosti tietynlaista itsevarmuutta minussa ajatella itseäni inspiraationlähteenä ja jopa tietynlaisena ikonina. Sähköpostini täyttyi niin ihanista viesteistä että istuin kirjaimellisesti kyyneleet silmissä sängylläni sinä iltana. Olin otettu ja onnesta sekasin, haha! :)

Inspiroin teitä tyylilläni, persoonallani, valinnoillani ja elämälläni. 

Kiitos siis teille <3

On ilo jakaa elämäni, ajatukseni, tyylini ja haaveeni teille, jotka minuun uskovat. ;)

 

Kommentit (14)

Elle

Koska tulee lisää niitä kun toimit lukijoille stylistinä? Ne on aivan parasta antia :) Postaukset ja VIDEOT niistä! :D Lisää niitä, sais tulla vaikka joka kuukausi oma ;) Love them!

Jenni

Didem oot ihana! Eikä todellakaan mitään pröystäilyä kutsua itseäsi tyyli-ikoniksi, itse saan hurjasti inspiraatiota asuistasi. Asujen lisäksi rakastan sitä aitoutta ja itsevarmuutta mikä kirjoituksistasi välittyy <3 puhumattakaan videoista, ne tekevät tästä blogista kyllä ihan spesiaalin :)

sevillay

Tyyli-ikoni on kuitenkin eri asia kuin stylisti. Itse en henkilökohtaisesti (olen itsekin rinnakkaampi) pitänyt viime lukija stailauksesta, sillä mielestäni lukijallesi valitsemat neuleet eivät sopineet hänelle sillä hänkin oli rinnakkampi nainen. Sinulle samainen asukokonaisuus olisi kyllä sopinut! Stylisti osaa ottaa huomioon asiakkaansa vartalonmuodon, tälle sopivat värit ja leikkaukset. Nyt ehkä valitsit lukijan päälle asioita mitä olisit itsellesi ottanut.

Hanna-Mari

Kiva kun postaat näin usein :) On mukavaa aamulla aina kurkistaa tänne blogiisi ja -tadaa- siellä onkin taas jokin inspiroiva juttu.

Mua kiinnostaisi sellainen postaus, jossa olisi lajiteltu sun asukuvia erilaisten tilanteiden mukaan. Esim. Treffit, ystävän häät, illallinen, syysilta ulkosalla jne... Ehkä ootkin joskus jo tehnyt sellaisen, mutta sellasta olis kivaa saada lisää. Youtubessa on yks vlogi jossa on ideana "what would Jen wear" ja siinä sit lukijat laittaa aina kysymyksen sille Jenille et mitä se laittaisi esim ekana koulupäivänä päälle tai taidegalleriaan... Ehkä sulle vois sopii tänne jokin saman tyylinen juttu?

Hauskaa päivää teille <3 nautitaan elämästä!

Hannah

Tosin kukaan oikea tyyli-ikoni (Madonna, Beyonce, Olivia Palermo jne) ei ikinä kutsuisi itseään tyyli-ikoniksi itse ;-) Mutta inspiraation lähde olet varmasti monelle lukijalle!

Minea

Mietin juurikin samaa, että harva oikea tyyli-ikoni kutsuu itseään sellaiseksi. Mutta inspiraation lähde olet kyllä. Ja tykkään videoistasi kovasti! :)

Hissukka

Hahaha, Didemin otsikot ovat niin huippua. Taas näkee miten me tavalliset suomalaiset hissukat, näemme punaista, kun joku kehuu itseään. Didem, oot ihana persoona. Olisi kiva jos postaisit videon, kerran viikossa.

xxxx

...ja taas me tavalliset suomalaiset jaksetaan aina vetää se kateuskortti esiin asiassa kun asiassa.

L

Oot kyllä ainakin minulle tyyli-ikoni. Yleensä moni blogi/tyyli on hetken aikaa mielenkiintoinen, mutta lopulta siihen vaan kyllästyy.. Sun blogia oon lueskellut elokuusta kun sen löysin ja täysin koukussa :-) x Tykkään susta ehkä siksi, että oot niin epäsuomalainen, pelkästään positiivisella tavalla. Huomaa, kuinka täälläkin tunnutaan heti hyökkäävän, kun joku vähän kehuu itseään.

Mitä mieltä sä muuten olet Suomen ilmapiiristä/fiiliksestä? Mä rakastan Helsinkiä kaupunkina, mutten ihmisiä niinkään. Ulkomailla vietettyjen aikojen jälkeen se kontrasti on niin suuri, ihmiset täällä vaikuttaa niin negatiivisilta ja kateellisilta. Haaveilen pakkaavani laukkuni taas ja lähteväni Keski-Eurooppaan, sinne koen kuuluvani!

e.p

Koska teet taas postauksen liittyen vanhoillis lestadiolaisuuteen? :) Puhuit jotain että voisit ehkä kirjoittaa niiden tyylistä! Olisi kiva tietää siitä :D

mott

xDDDD

Luin tässä blogiasi läpi ja vaikutat aika heikko-itsetuntoiselta ihmiseltä jona yrittää pönkittää egoaan hienoilla vaatteilla ja kehumalla itseään. XDDDD
Varmaan mieheski nauraa sulle jos lukee blogiasi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram