WELCOME TO DRYBAR ;)

Tänään kävin laittaa hiukset tunnetussa Drybarissa. Omg mikä palvelu ja hiusstylistejä! Katsokaa ylläolvea video, jossa kerron vähän konseptista! Mulla oli niin hauskaa tuolla. Henkilökunnan kanssa juteltiin, ihan kun oltais tunnettu jo pidempään. :D 

Te jotka olette lukeneet mun blogiani pidempään, tiedätte ehkä että rakastan walk-in kampaamoja, jonne voin kävellä milloin vain ja mulle tehdään ainostaan pesu, hieronta ja blow dry..toisinsanoen, taisin löytää toisen olohuoneeni <3 heh! Kotona Suomessa hiuseksperttini on Antonio Flores! Hän on parhaista parhain!  

Mut nyt mä haluan kuulla teidän mielipiteen tästä konseptista? 

Hiuksiakin saa kehua jos haluaa :D hahah! 

Mukavaa päivää rakkaat <3

Link to DRYBAR 

 

 

 

 xxx

Kommentit (6)

Laura

Kuulostaapa ihanalle! Ja hiukset kanssa näyttää hyvälle ;) Oon miettiny, että millaset hiustenhoitorutiinit sulla on ja miten laitat niitä arkisin? :)

Piu

Naurattaa kun katot just ylös kun tuo mies tulee hengailee tohon taakse ja et nää mitä se tekee. :)

Silva

Så snyggt! Vet du hur länge det håller? Säg, om man skulle villa ha håret fönat hela tiden, hur ofta borde man gå dit? :D
Måst bara säga att dina inlägg från LA är helt underbara, ni verkar ha de skönt där! Hoppas ni har en härlig tid där, att se dina bilder ger oss här i Finland en liten gnista hopp om att sommaren kanske kommer hit också vid något skede, haha. Ha det bra!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram