• ADIDAS SUPERSTAR ALL WHITE 

Hanke numero 1. Siitä on aikaa kun viimeksi käytin superstareja ja honestly, en uskonut että tuun niitä uudestaan enää käyttämään. :D Tässä sitä ollaan, aivan rakastuneina kokovalkoisiin superstareihin. Tiedän että kengät tulee olevan kovassa käytössä kevään ja kesän. Tuun käyttämään kenkiä mekkojen, löysien farkkujen, shortsien, rantamekkojen etc kanssa. Tämä tulee olemaan mainio hanke. Tyylikäs ja monikäyttöinen, kiitos yksivärisyyden!   

       

  • LOUIS VUITTON HENKINEN VALKOINEN MEKKO

    Nicolas Ghesquière on kova! Omaa silmääni miellytti tämän kevään Louis Vuitton malliston käytännöllisyys ja vaatteiden malli. Rakastuin tähän mekkoon. Haluaisin sen! Uskon että tämäntyyppisiä valkoisia mekkoja nähdään Zarankin valikoimissa. Joten jos Luikkarin mekko on liian kallis, niin eiköhän halvempiakin versioita löydy.

                         

  • TANGLE TEEZER BLOW -STYLE 

          Nytköhän unelmien blow-dry harja on syntynyt? Onko kellään kokemusta?  Katsokaa video!

                                         

                                 

 

 

 

   

 

Mitä pidätte hankkeistani?

Jos keltään löytyy kokemusta tuon tangle teezerin kanssa, niin mielelläni otan kokemuksia vastaa. Ainakin harja näyttää tekevän hyvää jälkeä, mutta onko se totta?

 

XX

Kuvat:

Pinterest

Style.com

Kommentit (1)

Nina

Heippa!

Itselläni on todella paksut ja helposti takkuuntuvat hiukset ja tuo teezeri on TODELLA suuri helpotus arkeen! Eli puheet ovat totisinta totta! Ja jos oma hiuslaatu on paksua/helposti takkuuntuvaa, niin tuolla ne takut aukeaa... Huippuostos, joka ei kaduta ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram