Eilinen oli varsin kiireinen päivä. Vaikka päiväni täyttyi ihanista ystävistä, joita tapasin koko päivän hotellilla, niin silti olin vähän stressaantunut. Mulla tapahtuu tää sama aina päivää ennen lentämistä. Vaikka olisin pakannut matkalaukut viikkoa aikasemmin ja kaikki seisoisi valmiina, niin silti mä jännitän. Varsinkin jos on kyseessä todella aikainen aamulento. Tänään siis lennetään takas Sveitsiin. 

Mä halusin kuvata teille asun jolla lennän tänään. Laitoin mun uudet lenkkariktin jalkaan. Sain ne mammalta joululahjaksi. Zürichissa näyttäisi sääennusteiden mukaan olevan noin 9 astetta, joten ei paha. 

Tämä lookki syntyi siitä että halusin laittaa lenkkarit jalkaan eilen, koska tepastelin vaan sisätiloissa koko päivän. Lenkkareiden kanssa halusin sit taas verkkarit (verkkarit on myös joululahja mammalta).

Lopputulos on tämä, joka itseasiassa on aika fashion ja aika paljon minua. Harvemmin vedän jalkaan verkkareita jotka eivät ole myös ulkonäöllisesti harkittuja.

Chanel on tänään lentolaukkuni kahdesta syystä: En halua laittaa sitä matkalaukkuun ja toinen syy on se että mitä pienempi olan yli menevä laukku mulla on lentäessä, sen mukavempaa oleskelu on. Kädet kulkee vapaina. Lucan kanssa pärjää mainiosti pienellä varustuksella. Mitä isompi laukku, niin sitä enemmän turhaa tavaraa. Tämä pienellä laukulla matkustaminen ajatus pätee siis ainoastan lyhkäsille lennoille. 

Lenkkarit ovat kevyet, verkkarit tyylikkäät ja tietenkin mukavat. Mukavuus on ensisijaista kun lennämme aikasin aamulla. Seuraavaksi haen rasvattoman laten ja croissantin.

Wish me Happy Landings ;)

Kuvat/Derya

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (10)

Nanna

Hei pakko kysyä että mistä se sun äidiltä joululahjaksi saama lakki on? aivan ihana, tekisi mieli testata kävisikö se munki päähä;D

Anne

Kieltämättä toimii tämä asu, täydellinen lentämiseen ja kaupungillekkin! :) Jotenkin unohdin päivittää uuden osoitteen bloggeriin, onneksi nyt kuitenkin, onnea Cosmolle muutosta! <3 Ja seuperihana uusi Chanel! Pakko saada itsekkin keväällä uusi laukku, kunhan pääsen Cannesiin laukkukaupoille!

http://nann-e.blogspot.fi/

http://nann-e.blogspot.fi/

Bonsai

Hei! Ihanat kengät ja housut... Saako kysyä että mistä ostettu? Niken kenkien malli? Kiitän jo etukäteen!

Pauliina

Siiis apua, en kestä kuinka mageet kengät!! Ihan täydelliset<3 mikähän niken malli mahtaa olla kyseessä x)

Vierailija

Tuo neule on upea! Etin juuri samantyyppistä tossa pari pvää kun olin lontoossa, mutta en löytänyt mistään samantyyppistä :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram