Pirteänä syksyyn ja talveen, eikö? Vaikka säät täällä Sveitsissä ovat olleet pelkästään kehumisen arvoisia, niin mieleni ja jollain tasolla myös kroppani ovat ollet syksyn lumoissa jo pidempään. Kulutan ahkerasti aamuin ja illoin tuoksukynttilöitä. Myös kuntosalini sauna ja oma kylpy ovat kovassa käytössä. Herääminen aamuisin on hitaampaa ja kahvia kuluu paljon. Ihoni pysyy aika pitkälti samanlaisena ympäri vuoden, kuivempi se tietty on talvisin. Hellin ihoani, hiuksiani, ja terveenä pysymistä kuitenkin eri tavoin. 
 
Vaikka ruokavalioni onkin monipuolinen, popsin lisävitamiineja purkista aina syksyisin ja talvisin. Vitamiinit antavat elinvoimaa pimeneviin päiviin. Huolehdithan sinäkin D-vitamiinin riittävästä saannista? Varsinkin Suomessa  D-vitamiinilisä on suositeltavaa. 
 
Monivitamiinien lisäksi syön mys hiusravinnetta. Otan molempia tabletteja kaksi kertaa päivässä. Hiukset reagoivat stressiin, kiireiseen elämäntapaan, laihduttamiseen, imettämiseen..etc. Kahdehdin terveitä ja hyvinvoivia hiuksia. Omat hiukseni ovat aina olleet äärimmäisen kuivat ja mielestäni huonokuntoiset. Kuitenkin pyrin käsittelemään niitä mahdollisimman hyvin. Hiukseni eivät ole niin paksut kun kuvista ehkä voi joskus luulla, hiusten materiaali ja kiharuus ehkä tekee sen tuuheuden niille. Aloitin tänä syksynä siis hiuslisäravinteiden syömisen. Minulla on 6 kk paketti. Katsotaan miten tuote vaikuttaa. 
 
Molemmat vitamiinit hankin Sveitsin apteekista. Apteekissa he mielellään auttoivat minua löytämään minulle sopviat vitamiinit. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram