Moi ihanat!

Mitä kuuluu? Minkälaiset viikonloppu suunnitelmat teillä on? Mulla on tyttöjen kanssa pikkujoulut huomenna :) En vielä tiedä mitä laitan päälleni, mut varmasti aijon käyttää uutta laukkuani ensimmäistä kertaa. Siinä on mustaa ja kultaa ;)) Sopii hyvin!

Haluan linkittää vanhasta blogistani teille raskaustarinani jotka ovat kolmessa osassa. En ala sen kummemmin nyt avautumaan äitiydestä, mutta saatte esittää minulle kysymyksiä äitiydestä, lapsiarjesta, kropastani ja ajatuksistani, jos teitä kiinnostaa mun ajatukset. Laittakaa kysymykset kommenttiboxiin. 

Luca nukkuu nyt päikkäreitä ja niiden jälkeen mennään hulluttelee Paradisimoon (paikallinen hoplop). Mietin et voisi perjantaina kunniaksi tehdä illalla itse hampurilaiset. 

Siinä linkit huikeaan tarinaani <3

raskauskertomus 1

raskauskertomus 2

raskauskertomus 3

I chose my way!

(huom college paidan teksti) 

 

 

 

Kommentit (8)

Diana

Oot ihanan ruskettuneen näköinen! Ootko luonnostaan vai onko vielä kesän jäljiltä väriä? Ja syötkö e-pillereitä? Muuttuiko kroppasi raskauden jälkeen?

Vierailija

Hei Didem<3 Huomasin sinun osallistuneen joskus Lucia-kilpailuun, laulat kauniisti. Osallistuitko tai haitko ikinä muihin missikilpailuihin tai muihin tai haaveiltko

Vierailija

Mallinurasta tai olitko malli? -edellinen, jonka kommentti vahingossa katosi

Hanna

Onko siis niin ettette meinaa hankkia lisää lapsia? Siis kun sun mies ei enää halua?

Paula

Hola guapa :) Sulla on ihania ajatuksia, kuvia, mutta jotenkin tuntuu että siihen se sitten jääkin tämän blogin suhteen. En tiedä onko sulla tällä hetkellä menossa kaikkea liikaa elämässä, että blogiin et ehdi panostaa, mutta jotenkin nämä ei vain toimi nämä sun postaukset...idea aina hyvä, mutta toteutus ontuu :( Mut kaikkea hyvää, tsemppaa blogissa, sulla on kuitenkin lukijoita <3

Mimmu

Toivottavasti ehdit jossakin vaiheessa vastailla kommentteihin. Sulla on niin kaunis iho,että oon kateellinen :D puhdistatko ihosi aamuin illoin ja käytätkö kasvovettä? Tuleeko sulle helposti näppyjä tai mustapäitä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram