Asukokonaisuus, josta pidän erityisen paljon. Pari viikkoa sitten kokoonnuttiin pienellä porukalla Nelly.comin järkkäämään tilaisuuteen, jossa tarjolla oli herkullista ruokaa ja kauniita vaatteita. Poimin itselleni tämän asukokonaisuuden. Rakastan sitä tunentta, kun näen ja tiedän heti, että toi vaatekappale tai noin kengät mä haluan ja päässäni on kirkas ajatus siitä kuinka ja missä sen meinaan pukea. 

Musta pitsi ei välttämättä sovi tämänhetkiseen kesäpäivään, mutta tämä asu nähdään ehdottomasti päälläni joku kaunis kesäilta. 

Nyt lähden kaupungille. Pitää ostaa vartalotuoksu. Mun all time favorite vartalotuoksu on Yves Rocherin Eau des Vahines Monoi tuoksu. Kannattaa kokeilla. 

Nauttikaa, missä ikinä olettekin tänä viikonloppuna. Itse päätin jäädä stadiin ja skippaa festarit ja regatta. Hyvä valinta, koska ollut hauskaa ja tänään vaan jatkuu :). Te jotka ootte stadissa, niin menkää hei kokoeilee uutta Hernesaaren rantaa! Mesta on Bueno! 

xx

                                          Vaatteet ja korot / Nelly.com (gifted), Laukku/Dolce&Gabbana

 

Kommentit (5)

Anne Jennika

Didem, haluan kiittää sinua. Inspiroit minua niin elämänasenteessa kuin tyylillisesti. Tuntuu, että kun olen lukenut blogiasi, myös oma asenteeni elämään on muuttunut ja osaan jotenkin ottaa siitä nykyään enemmän irti? :) En välitä tippaakaan muiden ajatuksista, osaan hyväksyä itseni ja olen onnellisempi kuin koskaan. Vaikea pukea sanoiksi, mutta sinun blogillasi on ollut iso vaikutus minuun <3 Kiitos! <3

terveisin,
Anne
http://nann-e.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram