Mammammam!! Sieltä se tuli ensimmäistä kertaa nyt lauantaina <3 ja tänä aamuna heräsin siihen kun Luca sängyssä jutteli mammammammam. Eli siis toisin sanoen halusi herättää rakkaan mammansa <3. Aijon uskoa siihen, että toi poika kutsuu siis minua päivät pitkät kun hän tuota hössöttää ;) jeejee,ihanaa!! Puhun ruotsia Lucalle ja mieheni suomea. Iskä nukkuu vielä ja minulla laatuaikaa maailman komeimman tyypin kanssa ;)

Muutenkin kiva olo, ensimmäinen yö jonka Luca nukkui putkeen ilman maitotankkausta. Luca meni unten maille kello 20.30 ja heräsi 8.00. Hieno jutska mun mielestä..maitotankkaus öinä nukutaan kyl sit yli ysiin. Meillä aika letkee meininki, mutta kuitenkin päivärytmi pysyy vauvalla.
Vaihdoin haisulille kakkavaipan ja hemmottelin vauvahieronnalla <3 sen jälkeen tultiin aamupuurolle.

 



 



 


 ...lapsi on vanhemmilleen aina pieni ja kokematon..vaikka olisikin aikuinen. Ainakin näin minun perheessäni. Tulen olemaan isäni pikkuprinsessa ikuisesti..en kasva teini-ikää vanhemmaksi hänen  silmissään varmaan koskaan. Ei haittaa, hän on ehkä hyväsydämsin ihminen kenet tunnen ja ne hassut ohjeet kannattaa vaan jaksaa kuunnella vuodesta toiseen;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram