Tarvitset
 
Kananfileitä
 
parsakaalia
minitomaatteja
kesäkurpitsaa
rosmariinia
 
Leipää
avocadoa
tomaattia
juustoa
 
Kreikkalaista jogurttia/kermaviili
sinappia
 
1. Paloittele kasvikset oliiviöljyllä voideltuun uunivuokaan. Mausta rosmariinilla ja suolalla. Kaada oliiviöljyä päälle ja hiukan vettä (ettei pohja pala). SEKOITA niin että mausteet sekoittuu.
2. Mausta kananfileet mielesi mukaan. Kaada oliiviöljyä vuokaan. Sekoita.
Laita 200 asteeseen uuniin uunikasvisvuoka ja kanavuoka. Uunissa noin 30 minuuttia.
 
 
3. Leikkaa avocado ja tomaatti viipaleita, jotka asetat leipien päälle. Voit maustaa leivät esim orgeganolla. Lopuksi juusto viipaleita tai raastetta leipien päälle ja kun olet ottanut fileet ja kasvikset uunista voit laittaa uunileivät muutmaksi minuutiksi uunin, niin että juusto sulaa.
 
 
4. Kastike syntyy helposti ja nopeasti. Itse käytin maustamtonta jogurttia, johon sitten sekoitin sinappia mieleni mukaan. 
 
 
Uunileivillä voi korvata riisin, perunat etc. Hauska ja maukas combo.
 
Tässä teillä nyt valmis menu syysiltoihn. Kokkailun iloa vaan sitten ;)
 
ps. Mun mies tykkäs!!
 
Päivän aikana julkaisen vielä maailman helpoimman jälkkärin. Raikkaan sellaisen! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram