Parhaimmillaan istun LAXIN kentällä, nautin viiniä, näpyttelen konetta, syön hyvää parsakaali keittoa ja olen varsin rentoutunut. Lucakin katsoo padilta Buu-klubben ohjelmaa ja mieheni surffaa netissä. Kaikilla on toisin sanoen hyvä meininki :)

Pidän lentokentistä. Tietenkin lapsen kanssa lentokentistä nauttiminen tapahtuu vähän eri tavoin, kun aiemmin, mutta nytkin voin istuu aivan rauhassa ja kirjoittaa tätäkin postausta. Välillä katseeni nousee koneelta jotain ihmistä kohti ja mietin mihin hänkin on menossa ja mikä sen henkilön story on. Eli minua ei haittaa suinkaan olla ajoissa kentällä ja vain uppoutua lentokenttäelämään ja sen tarjontaan. ;)

 

Tunnin kuluttua lähtee siis meidän lento. Meillä on iltalento ja sen takia matkustamme busineksessa. Kaikilla on tilaa nukkua hyvät yöunet. 

Seuraavan kerran kuulumisia Sveitsistä :)

Kommentit (3)

Mimi

Hei pystyykö cosmon blogiasi seuraamaan Bloglovinissa? En ainakaan meinannut löytää sitä sieltä :/ Kiitos ihanasta blogista, olet piristävä ja inspiroiva Didem!! <3

emppu

Tykkään sun tyylistä valtavasti. Näytät aina ihanan fressiltä, koska nassussa ei oo kymmenen sentin pakkelikerrosta. Tämän lisäksi oot aina ihanan tyylikäs. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram