Haluan antaa teille ohjeen näihin maukkaisiin alkupala nappeihin. Isosiskoni teki näitä minulle viikonloppuna ja näistä saa täydellisen alkupalan illanistujaisiin tai vaikkapa tapas tarjoiluun.

Tarvitsette:

1 purkki smetanaa
ruohosipulia
kylmäsavuhärkää (ohuita viipaleita)
1 punasipuli
Ruisnappeja

Paloitelkaa punasipuli ja kylmäsavuhärkä/poro ja sekoittakaa yhteen smetanan kanssa.
Leikatkaa ruohosipuli erilliseen tarjoilukulhoon.
Täyttäkää ruisnapit täytteellä :)

Tosi hyviä!!!

Kiitos rakas Elif ;)




Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram