Kuvioilla leikittely toimii tässä asussa. Käytin asua eilen päivällä bootsien kanssa ja illalla vaihdoin kengät vaan korkkareihin, kun menin Fazerin Black&White lakujuhliin.

Paita ja housut ovat Zarasta. Neuleen hinta on 17 e ja housut noin 24 e. Siihen päälle Onlyn trenssi, joka on myöskin maksanut alle 50 e.

Mitä olette mieltä? Näyttääkö asu halvalta? Toimiiko raidat ja kuviot keskenään?

Kuvat/Mieheni

 

Kommentit (8)

:)

housuista en niinkään välitä ehkä vähän liian pyjamamaiset omaan makuun,mutta esim. samat housut mustan/beigenä voisi toimia muuten asukokonaisuus on tosi kiva.

ML

Hyvin toimii! Housujen kuvio on niin pientä että ne näyttävät silti tavallaan yksivärisiltä, menee hyvin raitojen kans. ;) kiva asu! Mukava nähdä pian kesäasuja kun ilmat lämpenee!

CallmeK

Nojaa... sun päällä tietysti melkein mikä vaan näyttää hyvältä, mutta jos tämmönen persjalkanen 60 kg tatti laittaisi vaikka nuo samat vaatteet päälle, niin harakatkin nauraisivat. :)

MsX

Didem, tärkeä kysymys sulle (toivon tähän vastausta!): Voiko mielestäsi vähällä rahalla olla tyylikäs? Olen kotiäiti, eikä mulla ole just nyt varaa kalliisiin merkkilaukkuihin ym. Haluaisin silti näyttää hyvältä, olen tosi hoikka, siro ja nätti, eli sinänsä mun on helppo löytää sopivia vaatteita. Budjetti (ja sen pienuus) vain on ongelma... Anna jotain hyviä vinkkejä!? :

Suvi@thecloset.

Ehdottomasti toimii! Miksi jäykistyä kaavoihin (vain yksi printti per asu) kun pukeutumisen suhteen voi pitää hauskaa ja ottaa vähän riskejä :) Mä ainakin itse tykkään kovin! Mulla tulee ihan NYC-street style mieleen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram