Kaikista kahviloista, se vilkkain ja pienin on minun työpaikkani aamupäivisin. Tykkään siis istua korkeavuorenkadun SIS. Delissä aamupäivisin. Tilaan Sportti smoothien ja rasvattoman latten take away mukiin, koska koskaan ei voi tietää milloin joutuu lähtemään. Lähtö voi olla nopea. 

Yleensä se seinä paikka on vapaa, joten avaan läppärin siinä ja alan tehokkaaksi bloggaajaksi. Istumapaikkoja ei ole edes muuta kuin ne 4 tuolia ja yksi taso. Parin tunnin aikana voi helposti kävellä ohi/pistäytyä kahville 10-15 sellaista tuttua, joiden kanssa vaihdan muutaman sanan. Välillä on ihan ryysis ja monta tuttua samalla kerralla. Mä diggaan. Olen tosi effektiivinen paikoissa, joissa tapahtuu ja jossa on katseltavaa. Keskityn paljon paremmin, kun näen ihmisiä ikkunasta ulos katsoessani. Elämää. Korkeavuorenkatu on muutenkin kaduista yksi lempparini Helsingissä. 

Se siitä..nyt olen just asettamassa kahvikuppini tiskikoneeseen ja vetämässä kengät jalkaan. Tämä päivä täyttyy erliaisista pressitilaisuuksista. Insta ainakin päivittyy tänään varmaan tiheään tahtiin, kun sitä snapchattii ei vieläkään ole. Höh! Seuratkaa kuitenkin instassa. Siellä olen nimellä BYDIDEM.

                                                                              Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

                                                                                           xx Didem

Kommentit (6)

Beanilie

Hih, kahvilat on ihan huippuja! Oon just saanu yliopiston pakettiin mut neljän vuoden aikana tuli kyl istuttua kahviloissa opiskelemassa ihan urakalla :D varsinkin kandia ja gradua kirjoittaessa keskityin vaan niin paljon paremmin vakkarikahvilassa kuin kirjastossa.

Ihanat kengät muuten, minkäköhän merkkiset ne on? :) kaikista sun kengistä noi on nimittäin sellaset joita voisin kuvitella itseni käyttävän! Mukavaa viikon jatkoa xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram