1. Tehokas kosteuttaja

- Kookosöljy on kovin riittoisa ja sulaa nopeasti iholle, joten sitä ei tarvitse suuria määriä. Ilmat kun viilenee, myös ihoni kuivuu. Kolme viikkoa tätä kokeilleena, uskallan todeta, että tehokkain kosteuttaja tämä kookosöljy kyllä on. Koska rakastan kookoksen tuoksua, niin minua ei haittaa läträillä öljyllä. Esmerkiksi mun kuivemmat jalkapohjat on kuin silkkii kiitos tämän öljyn. 

2. Käytä puhdistustuotteena

- Tarvitset vanulapun, jonka kastat kookosöljyyn. Puhdista kasvosi. Ihme juttu, että meikki lähtee tuolla systeemillä ja kaiken lisäksi jättää ihon kosteaksi jälkeenpäin, joten lisävoiteita ei enää tarvita kasvoille. Oma meikkikerroksenihan on lähestulkoon olematon, joten en ole kokeillut puhdistaa "oikeeta" meikkiä kasvoistani kookosöljyllä. 

3. Tee kasvonaamio

- Saat lempeän ja super kosteuttavan kasvonaamion lisäämällä kookosöljyyn muita hoitavia ja kuorivia ainesosia, kuten kahvinporoja ja ruususuolaa. 

4. Sekoita saippuan sekaan

- Tämä on mun lemppari. Eli sekoitan suihkugeeliin pienen määrän kookosöljyä ja pesen sillä itseni. Iholle jää hyvä tuoksu ja öljyn tehokas vaikutus ihon kosteutueen pysyy, vaikka huuhtelen itseni vedellä ja lopuksi kuivaan pyyhkeellä. Jos kokeilette, niin muistakaa että kookosöljyä ei tarvitse kuin ihan vähäsen. 

5. Huulirasvaksi

- Rohtuneisiin huuliin ja kuiviin suupieliin kookosöljy on ihan paras. Yhtä hyvä kuin bepanthen (jota käytän iltaisin ennen nukkumaanmenoa huulille ja suun ympärille, jos on kuivaa). Mulla oli oikeanpuoleisessa suupielessä haava. Ehkä vitamiinipuute. Kun laitoin kookosöljyä siihen illalla, niin seuraavana aamuna haava oli jo lähes parantunut, eikä kirvelyt enää kun vaikka söin leipää, jonka päälle tomaattia etc.

6. Hiuslatvoille lisä

-Yhtä hyvin voi levittää hiuslatvoihin kookosöljyä. Itse tykkään käyttää öljyjä extrakuiviin latvoihin. Öljy poistaa sähköisyyttä, hiukset saa kiiltoa ja öljy myös silottaa hiuksia. 

Muutaman viikon käytön jälkeen, olen huomannut että kookosöljyllä voi oikeasti korvata useita kauneudenhoitotuotteita. Aiemmin mulla on ollut kookosöljyä keittiön kaapissa ja that's it. Onneksi sitä uskaltaa kokeilla uusia asioita ja oppia niistä jotain. 

                                                                                       xx Didem

Kommentit (3)

Jenni

kokeileppa kaakaovoita huulille! Vielä parempi kuin kookosöljy! :) (myös yövoiteeksi kasvoille talviaikaan)

Heta

Moi Didem - kiitos vinkistä :) Olen myös käyttänyt kookosöljyä kauneudenhoitoon, mutta Voimaruoan kookosöljypurkki on pysynyt keittiössä. Sulta inspiroituneena otin sen myös kylppäriin ja täytyy sanoa että kyllä on kookosöljyillä eroa, tää on iholla kuin silkkiä :) t. ihollekin vain parasta laatua :)
p.s. oletko vielä kokeillut Young Living eteerisiä öljyjä? Ne on huikeita. Voisit pitää niistä kun pidät tuoksuista ja puhtaista luonnonmukaisista tuotteista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram