Pieni updeittaus keskellä päivää, moi vaan. Tänään on ollut paljon kivaa ohjelmaa ja ilta jatkuu vielä muutamalla eventillä. Tulin kotiin vaihtaa vaatteita ja tässä samalla ajattelin koota kuvia aamusta ja päivästä tähän saakka. Vähän vaihtelua mun postauksiin.

Tänään julkistettiin Miss Helsinki 2016 finalistit ja olin mukana seuraamassa sitä meininkiä. En ole aikaisemmin ollut minkäänlaisissa missi kisoissa, joten olin tosi innoissani. Herttasia ja mukavia tyttöjä mukana finaalissa ja tyrmäävän kaunis Martina Aitolehti tsemppaamassa tyttöjä. 

Ennen Miss Helsinki pressitilaisuutta, olin aamulla ensin H&M Beauty kosmetiikkakonseptin lanseerauksessa. Super tyylikäs ulkomuoto koko konseptilla. Ihania purkkeja ja kauniita värejä. Käykää checkaa H&M Forum - myymälä. ;) Itse ostin uuden meikkisudin, nude huulipunan, tupeerausharjan, mini hiuslakan hyvällä tuoksulla ja Cashmere Haze tuoksun. 

Aamuisen jälkeen ajoin Lauttasaaren Villa Katayaan, jossa lanseerattiin uusi Twist Be hyvinvointikonsepti. Twist Be on lyhenne The way it's suppose to be sanonnasta. Kyseessä on siis uusi luomuelämäntyylin kokonaisvaltainen kauppa- ja kohtaamispaikka netissä. Kerron teille myöhemmin lisää tästä konseptista.

Nyt lähden hakee Lucaa päiväkodista ja sen jälkeen mun lenkkarit vaihtuu korkoihin. ;) 

ps. Tänään oli puhetta snapchatista. Harkitsen sittenkin sitä snäppäilyy. :) 

                                                                                      xx Didem

Kommentit (2)

Alexandra J

Ihania kuvia, nauti illasta! Ja täällä kovasti kannatetaan snapchatin tekoa!! Ois huippua seurailla sun päiviä senkin kautta :)

Tiiuli
Liittynyt17.11.2015

Hyvän mielen posti ja kivoja kuvia! H&M beauty- tuotteita täytyy itsekin testailla... :) Mukavaa loppu viikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram