..hienoja ja kalliita LAUKKUJA...vaikka ei niitä ole toivonutkaan mitenkään erityisesti...ainakaan tällä kertaa.

Viikko sitten saamani laukku tuli suurena yllätyksenä ovesta sisälle yhdessä mieheni kanssa :). LV:n CAPUCINES MM (magnolia) oli sievästi pakattu laatikkoon <3. Helsingin liikkeessä oltiin ihmeissään kun mieheni itse valitsi tuon värin ja kertoi sen sopivan kevään trendeihin :D

Mun mies ei ehkä ulkoisesti näytä katukuvassa  pukeutumisellaan miljonääriltä, mutta mikä silmä hänellä onkaan naisten vaatteisiin/koruihin/kenkiin/laukkuihin. Mun muru tykkää ostella mulle koska mä osaan arvostaa ja koska hän tietää muodin olevan juttuni.

Mä elän unelmaani. Number on thing...koska mulla on todella erikoinen ja erityisen älykäs mies ja megahyvännäköinen kaljupää jolla on Eminemin tyyli ja Bruce Willsin naamataulu. Hänhän tietenkin valitsi minut älykkyyteni vuoksi, koska ulkonäköähän mulla ei ole lainkaan :D hahah....NOOT. Olen älykäs, mutta erilaisissa asioissa. Voin ihan rehellisesti kertoa että en ymmärrä politiikasta paljoakaan, enkä esimerkiksi eilen muistanut missä on Portugali. Hyvin mä kuitenkin oon tähän asti pärjännyt. Olen helkkarin terävä ja sanavalmis.

Te jotka olette sitä mieltä että jeeejee ihana istua päivästä toiseen 8-16 ja ostaa itse se oma laukku (itse tienatuilla rahoilla) joka sitten keikkuu olalla kun kävelette töihin tylsässä työasussanne ja tuomitsette minun elämäntyylini, koska otan rakkaaltani lahjat ilomielin vastaan ja olen hänen elätettävänä. Jos mulla olis palkka, niin mä käyttäisin sen mieheeni ja poikaani. En mä saa mitään kiksejä siitä että olen itse voinut ostaa jotain itselleni. Ps. Olen siis ostanut itselleni laukun joksus. Ei edes iskän rahoilla, vaan omalla palkallani.

Minä ajattelen näin: Olen siunattu sillä että minulla on mahdollisuus ottaa rennommin kuin tavallinen kaduntallaaja. Jokainen ihminen joka elää elämää jossa raha ei ole ongelma saa aika paljon mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan. Minun unelmani ei ikinä ole ollut haluta lääkäriksi tai lakinaiseksi. Miten minä hyödynnän tilannettani? - Voin miettiä haluanko opiskella vaikkapa muotialaa? tai jatkaa sosionomin opiskelua? mennä töihin vaatekauppaan? tai olla kotona kirjoittamassa blogia? Perustaa jotain omaa?

So people...Don't hate the player. Hate the game!
 


 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram