Hurahti vähän liiankin nopeasti ja näköjään olin myös koko ajan väsynyt, koska nukahtelin monta kertaa päivässä metroihin. Ei yhtään mun tyylistä!

Nämä intensiiviset pari päivää olivat kuitenkin kivat. Rapujuhlat olivat onnistuneet. Keski-ikä ei tosin ollut ihan niin lähellä omaa ikääni, :D ja mun kanssa puhuttiin enemmän muodista ja lapsista, kun sijoituksista, mutta viihdyin ja uskon että viihdytin omilla jutuillani myös muita. Oli mielenkiintoista kuulla muiden tarinoita ja tutustua uusiin ihmisiin. 

Eniten odotin sitä että pääsen viettää aikaa siskoni kanssa. Ja niin pääsinkin. Vietimme perjantaina Deryan synttäreitä hänen kotikulmillaan. Chelsea, kingsroad, jossa hän asustelee - niin eloisa ja mun makuun oleva paikka. Kämppää vastapäätä löytyy yogastudio, blow-dry bar, juice bar, ravintoloita ja loungeja. Kingsroad on täynnä ihani putiikkeja. Haahuilin alkuillasta eksyneen näköisenä kadulla yksin, vaikka oikeasti vain nautin siitä, että kävelin ja tutustuin alueeseen itsekseni. 

Kiitos eilisistä kommenteista. Kohta mut nukutetaan ja jännittää kovasti, mut eiköhän kaikki suju hyvin. 

                                                                                         xx Didem

 

 

Kommentit (6)

Minna

Mua kiinnostaisi jutella kanssasi juurikin sijoituksista! Olen itse hyvin aktiivinen sijoittaja. Onko sulla omia sijoituksia, missä?

Alis

HUH! Ihan järjettömän kaunis olet!!!! Wau! :* miehesi on varmasti todella ylpeä sinusta rinnallaan tuollaisissa tilaisuuksissa, muutenkin tietenkin!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram