Viime viikonloppuna osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni huutokauppaan. Huusin itselleni nämä Louboutinin klassikot Intern-flat loaferit. Viimeistet pari tuntia mulla oli kaksintaistelu yhden toisen tytön kanssa, mutta päätin että aijon saada kengät ja that's it! Oli jännää ja nyt olen onnellinen kenkien omistaja. Kengät ovat erittäin hyvässä kunnossa (edellisen omistajan jalassa olleet pari kertaa) ja punainen pohja on suojattu kumipohjilla.

Muutenkin on mahtavaa kuinka sosiaalisen median kautta tavarat saa uuden kodin. Vaikka en itse ole vielä myynyt mitään netissä, niin seuraan eri kierrätys/kirppis yhteisöjä aktiivisesti. 

                                                                     Hänelle vanhat. Minulle uudet.

 

                                                                          Terkut Lontoosta  xx Didem

 

Kommentit (13)

Henna

Öööö anteeksi mielestäni nuo on kyllä tosi rumat.aamutossut...muuten tyylisi kaikki osaset on aina tosi jei jei jees:)

Joujou

Erositteko pikku g:n takia sillon koska hän ei ollut enään ns. Julkisuudessa ? Haitko sitä vain sen kautta? Olen nähnyt teidät joskus.

Viivi

Eikä haha! Mä olin ihan valtava pikku G fani:DD olitko mustasukkanen tyttöfaneille ja oliko julkisuudesta mitä huonoja puolia teidän suhteelle? Pikku Ghän oli ihan tosi suosittu silloin!

H

Ai oikein klassikot? Crocksitkin näyttää paremmilta kuin nuo niittikoristellut aamutossut. :D

h

Ei noi kengät ehkä munkaan makuun istu, mutta en koe tarpeelliseksi tulla niitä haukkumaan. Tärkeintä on että Didem tykkää niistä ja ihanaa miten innoissaan hän on. Sitä paitsi kuvat ovat silti kauniita ja niitä on ilo katsella :)

Emilia

Ihanat kengät ja kaunis sinä. Pisti kuitenkin silmään täydellisen näköinen huivi! Mistä oot löytänyt ja ylipäätään mistä huvilöydöksiä yleensä teet. Näytät aina niin hyvältä! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram