Ihan vaan hengailua hotellin poolilla..unohdin puhua teille videossa, mutta ainakin pääsette vähän mukaan meidän tunnelmiin videon ja kuvien kera. :D Hope u like!

Nyt kun pari päivää on mennyt vaan rantatuolissa maaten, niin huomenna lähdetään aikasin aamulla mieheni vanhimman pojan futisturnaukseen Long Beachille ja sunnuntaina mennään treenaamaan tunnetuille portaille. :)

Viikonloppuja teille <3

Kommentit (9)

Vilma

Sulla on kyllä niin erehtymätön tyylisilmä, ihan mun lemppariblogi !! Oon miettiny, asuuko ne muut lapset siellä Losissa kun käyvät koulussa ja treeneissäkin siellä? :)

Lissu

Ihana tunika. Mistä se on? Asutteko koko ajan hotellissa, vai onko teillä siellä asunto? Ihanaa viikonloppua, kaunokainen;)

milla

Moi!! Vitsi miten kivaa että löysin sun blogin :) kommentoin tosi superharvoin mutta nyt on sen aika. löysin natalievilenin kautta kun sitä joskus käyn selailemassa, sen ansiosta sit löysin sun ihanan aidon blogin <3 harvinaista nykyään. oon selannu sun blogin tosi pitkälle nyt ja kattellu noita videoita ja vitsit. jatka samaan malliin ja pidä toi aito linja :)

Hanna-Mari

Heips tunika! Eiku ;) kivoja kuvia ja kivaa menoa. Nauttikaa lämmöstä! Toivottavasti tännekin tulis kohta lämmin ja sais kalpea iho vähän rusketusta. Halaus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram