Excited of me?  Well I am very excited of you :) 

Mä oon jännittänyt tätä ensimmäistä postausta tosi paljon..hih. Niin paljon et välillä on kylmä hiki vallottanut koko mun kropan ja kainaloni, koska en ole tiennyt mitä ensimmäiseen postaukseen täällä MyCosmolla pitäisi kirjoittaa. Esittelenkö itseni? Annanko teidän tutusuta minuun ihan rauhassa? Mitä kuvia laitan? Entä jos heti kättelyssä sanotte No, thank you :D 

Noh, hyvin paljon olen laittanut aikaa tähän yhden postauksen miettimiseen. Yleensä käytän siis hyvin vähän aikaa postaus aiheisiin, koska ne tulee minulta aika luonnostaan.

Mä olen todella innoissani tästä ja toivon että tulen olemaan inspiraationlähde monille teille ihanille siellä ruudun toisella puolella. Mä avaan teille arkeani, itseäni, ajatuksiani ja ensisijaisesti intohimoni -> TYYLINI. 

Welcome to my life ;)

 

 

Kommentit (24)

Silva

Grattis för det här, e så glad för din skull!! Kommer att bli så roligt att få följa med dig här, och hoppeligen se din blogg bli ännu större, tycker du förtjänar det.:) allt bra till dig och din familj! xx

Miss

Aloin lukemaan sun blogia pari viikkoa sitten ja nousit heti mun suosikkeihin! Nykyään niin minelt blogit kaupallistuu ja niihin on tosi vaikea enää samaistua. Sä oot jotenkin tosi freesi ja saan paljon inspiraatiota! Jatka samaan malliin! :)

Jaygirl

jag skulle så önska att jag hade en aning om vad som står ! Laga et resume på engelska og dubbla läsare gänget! <3 GRATTIS med något i alla fall

Sender: rahtarireiska@hotmail.com

Sä oot kyllä niin freeshi ja ihanan hupsun oloinen :-D Voisit toki boustaa hiukan lingerie ja biksu puoltakin.... siis sun päällä et näkis kuin ne istuu. Terkuin, Tyttö Stadista

annika

Ihanaa<3 oot niin herttainen ja hyväntahtoinen ihminen ja vielä upean näköinenkin! Mahtavaa seurata sun elämää, toivon sulle menestystä koska olet tosiaankin sen ansainnut!

Loveu<3

Onnittelut vielä! Olen lukenut jo pitkään blogiasi ja saanut sieltä paljon intoa ja inspiraatiota. Sulla on ihana rento,valoisa,pirtsakka luonne joka välittyy tännekkin! Tykkään todella paljon kuvistasi ja videoistasi joten niitä olisi mukava jatkossa katsella. Terkuin Riksun tytsy :)

Loveu

Onnittelut vielä! Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja olen saanut sinulta paljon intoa ja inspiraatiota. Itse ihastuin sinun videoihisi ja ootd kuviisi, joten niitä olisi mukava jatkossakin katsella! Olet rento, pirtsakka, iloinen ja WOW todella kaunis! Jatka samaan malliin! Terkuin tytsy Riksusta :)

Vierailija

Moi Didem! Voisitko hoitaa sun blogisi jotenkin blogloviniin että sitä pystyisi seuraamaan siellä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram