Vappu tuli ja meni. Kiitoksia kaikille. Oli hulvattoman hauskaa. Aloitimme vapunvieton Jessen ja Viivin perinteisissä vappubileissä ravintola Teatterissa. 

Perjantai alkoi shampanjalla hyvässä porukassa ja Pastorin vappubrunssilla. Iso kiitos Mikko Leppilammelle mahtavasta brunssista. :) Pastorista jatkettiin koko porukka kotibileisiin ja meidän ilta päättyi Teatteriin. Lauantaina maistui vielä lasi domppaa. Maistettiin Dom Perignon vuodelta 73..mikä maku. Erittäin hyvää!

Kolmen päivän juhlintahan ei tunnu missään (heh) ja jetlagkin selätetty. 

Tästä on hyvä aloittaa reippaana uusi viikko Helsingissä. Nyt vaan molemmille adidakset jalkaan ja ulos kaupungille. Ihana keväinen Helsinki. Tuntuu hyvältä olla takaisin. 

Nähdään kaupungilla ;) 

Kuvat/Reetta

 

Kommentit (5)

Vierailija

Ihana asu jälleen kerran! Kiva, että vappukin sujui mukavasti :) Täällä podetaan vielä pientä väsymystä, mutta eiköhän se siitä...

Anna

Anteeksi vaan mutta eikö tämän ihmisen elämässä Suomessa ole mitään muuta kuin Teatteri ja samppanja? Sitä jaksetaan toitottaa!

Hanna

No kukin elää sellaista elämää, josta tykkää - eikö niin :) Pääasia ettei sun tarvitse tehdä sitä kun et selkeästi tykkää. T. juo mielellään skumppaa Teatterissa etenkin kesällä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram