Lontoon W hotelli oli hieman pettymys. Olemme yöpyneet W useamman kerran ympäri maailmaa, mutta tämä Lontoon W ei sykähdyttänyt, mutta sijainti sen sijaan oli hyvä. Huone oli hutiloidusti rakennettu. No se ei paljoo menoa haitannut.. Oli ihanaa kun Lontooseen päästyämme alkoi ystäviltä jotka olivat samaan aikaan siellä tulla "hei mekin ollaan täällä" viestejä. Saavuttuamme relasimme hetken, laittauduin huoneessa ja sitten kaverini Maryam tuli ystävänsä kanssa lobbybaariin (joka muuten oli hotellin parasta antia). Tilasimme shampanjaa ja vaihdoimme kuulumisia. Maryam oli Lontoossa duunimatkalla ja tuli suoraan kuvauksista superkauniina. Aiemmin olimme sopineet yhteisestä dinneristä Sake no Hanassa ihanan Ann-Marien ja Mikon sekä ja heidän ystävä pariskunnan kanssa. Porukkaa alkoi olla koossa jo mukavasti, kun Maija kavereineen saapui tyylikkäinä paikalle. Maija on superälykäs, ihastuttava, kaunis ja sinkku arkkitehtiopiskelija Lontoossa. Keskustelu oli vilkasta ja kaikilla oli mukavaa.. "one more bottle,please.."  ;) .

Noniin ja sit päästään tähän mielenkiintoiseen. Dinneri paikka oli laadukas, mutta mulla meni hermot sen Mikon kaverin tyttöystävään/avovaimoon, jonka tapasin vasta sinä iltana ja johon YRITIN tutustua.  Tapasin siis naisen vasta täällä ravintolassa. Olimme siis eri porukalla meidän hotellin loungessa. Ekaksi tervehtiminen tuotti suuria hankaluuksia, hän ei halunnut kuulla mitään (kun ollaan isossa seurueessa, varsinkin kun on uusia kasvoja paikalla, on yleensä kohteliasta ja yleensä haluakin pitäisi löytyä siihen että tutustuu heihin) ja hän istui lähellä mua ja ainoa asia jota hän koko illan aikana puhui vähän minun suuntaan oli että kuinka hän vihaa kalaa ja sen hajua ja miten pihalla suomalaiset ovat. Hän istui mieheni vieressä ja hänelle jutellessaan silmät loisti kirkkaina tähtinä ja hän oli oikein innokas. Enkä ollut ainoa joka oli tätä mieltä hänestä ja sai erittäin huonon ensivaikutelman. Seurasin hänen juomistaan kun meidän tarjoama shampanja maistui paremmin ja paremmin. Dinneri oli ohi ja menimme yökerhoon (paitsi Maryam, joka lähti kotiin).

Tämä "uusi" nainen oli valinnut meille jatkopaikan. Istuimme pöytään ja muut otti iisisti mutta tää daami oli koko ajan jossain tanssimassa, hän kysyi kaikkia vuorollamme tanssimaan ja mua säälitti hänen mies joka istui kunnollisena paikallaan rauhallisesti juomaa siemaillen. Olen nähnyt paljon tilanteita ja tämän naisen käytös oli mautonta. Naisen mies lähti aiemmin himaan. Ehkä hämmästyin naisen sosiaalisen taidon puutetta "illan emäntänä" ja hyvin valikoitua käytöstään (joko huomaamatta tai harkiten). Seuraan paljon ihmisten käyttäytymistä ja miksi tästä nyt kirjoitan tänne on sen takia että se oli osa iltaa ja blogini käsittelee tapahtumia elämässäni, mutta myös koska tiedän että teitä kiinnostaa just tällaiset aiheet, jossa muakin pääsee vähän kritisoimaan (kaikki anonyymi kommentoijat ;).  mutta back to the shit.. Tämä nainen ei edes tiennyt nimeäni, kun sitä kysyin häneltä loppuillasta ;).

Too bad, koska kun mulle muodostuu vahva mielipide jostain, niin se tulee julki. Niin kävi tälläkin kerralla. Yökerho meni kiinni ja pihalla tämä leidi sai kuulla muutaman valitun sanan. Mitä olisin tietenkin voinut tehdä ja mikä olisikin pitänyt tehdä, niin kertoa vasta seuraavana päivänä mitä ajattelin, mutta kun tää oli niin shokkitapaus (en pystynyt hillitsemään itseäni) joten kritisoin häntä siinä kun olimme lähdössä ja harmittelin sitä hänelle että jäi niin huono kuva.

Kertokaa omia kokemuksia jostain tilanteista jossa heti kättelyssä saa huonon ja epäkohteliaan viban henkilöstä ja se fiilis vaan varmistuu mitä pidempälle ilta menee.

Muuten ensimmäinen päivä Lontoossa oli todella hyvä ja onnistunut.

To be continued..

 
Maryam ja hänen ystävänsä Jonna W loungessa

Maailman suloisin Maija ja hauska ystävänsä Henni. 


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram