Blogini ollut työn alla aika pitkään...syynä se että olen todella huono koneiden kanssa. Syytän siis liian monimutkaista tekniikkaa.. :x jos olisin opettaja, antaisin oppilaiden tehdä kaikki projektinsa itsevärvätyistä piirroksista ja hieman epäselvästä käsialasta.
Anyways..tässä sitä nyt ollaan ja blogini tarkoitus on kertoa jokapäiväisestä elämästä täällä Zürichissä mieheni, beibini ja itseni kanssa.

Lyhyt kuvaus; olen suomenruotsalais-turkkilainen. 25 v. Mamma finlandssvensk ja iskä Turkista...eli tod hyvä mix ;). Mun rakas on täysin suomalainen ja meillä ihana Luca syntyi 25.5.2012 täällä Sveitsissä. btw...suosittelen synnyttämistä täällä..kerron lisää myöhemmin :)

"Kaunis päivä, hieman vilponen..päälläni viininpunaiset korkkarit ja aurinkolasit, kulahtaneet farkut, harmaa turkisliivi ja hiukset sekaisella nutturalla. Mukanani uusimmat muoti/gossip lehdet ja pöydällä latte ja herkullinen leivos. Kohde on Sprüngli kahvilan terassi joka sijaitsee bahnhoffstrassella (zürichin vilkkain katu) ja jossa voin nautiskella ja katsella ihmisiä tuntikausia. Tulee ikävä rakasta! Lähtiessäni nappaan mukaan  leivoksen miehellenikin ja käyn vielä toista kertaa kaupasta hakee niitä tiettyjä kivettömiä viinirypäleitä joista mieheni tykkää." -d-

...innostuitte tai ette...that's me ;) Tutustukaa rauhassa!  pusss

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram