Eilen pääsin hypistelemään näitä ihanuuksia DFJ Collectionin Showroomille. Koruja on niin paljon ja minulla vierähti jokunen tunti, kun niitä kokeilin ja mallailin peilin edessä. Joulun aikaan rakastun aina uudestaan koruihin ja niiden ihanaan ja monipuoliseen maailmaan. DFJ:n muita brändejä ovat SNÖ OF SWEDEN ja Linari.

Kolme korua nousivat ylitse muiden. Jokainen niistä ihan erilainen. Nämä kolme suosikkiani näkyvät myös kuvissani. Ensimmäiseksi valitsin piikkikäsikorun (joka tulee kauppoihin maaliskuussa) , toisena tulee tuo musta kaulakoru (elegantti, mutta silti särmikäs) ja kolmantena valitsin lumihiutale korvakorut (jotka livenä näyttivät niin upeilta korvissani). 

Tervetuloa DFJ Collectionin YSTÄVÄNMYYNNILLE  26-28.11.2015. Sinne siis shoppailemaan! Minä ainakin aijon hankkia muutaman joululahjan sieltä. ;) Yritän tänä vuonna nimittäin olla ajoissa jouluostosten kanssa.

                                                                                       xx Didem

Kommentit (3)

E

Kyselin jo aikasemminki et mitä kynsilakkaa sulla oli esim edellisessä postauksessa? :)

Anna92

Moi! :) Minkä merkin nuo ihanat lumihiutale-korvakorut on, saakohan niitä ostettua muualta kuin tuolta ystävämyynneistä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram