Saan paljon hiuksiini liityviä kysymyksiä. Osa teistä toivoo hiusvideota ja haluatte tietää mitä aineita käytän ja miten saan hiukseni pysymään kiiltävinä ja hyvinvoivina. Olen pitkään välttänyt tätä aihetta, koska en oikeasti tiedä mitä vinkkejä antaa teille. Lähetään vaikka siitä että, käytän milloin mitäkin shampoota ja hoitoainetta, unohdan laittaa lämpösuojaa ja oikeastaan varmaan Antonion ansiosta mun hiukset pysyy kauniina ja eloisina. Mutta, kerron teille nyt kuitenkin mun hiustenhoitorutiinit, mitä teen niille ja miten niitä hoidan. 

Ensinnäkin, hiukseni puhkesi kukkaan vasta vuosi sitten, kun kävin leikkaamassa ne ensimmäistä kertaa elämässä. Äitini on siis aina välillä napsinut latvoja, mutta hiukseni oli saaneet niin paljon damagee vuosien varrella, että latvat olivat ihan kuolleet. Mulla on ollut aina semi pitkät hiukset ja ihmettelin miksi hiukset ei koskaan vaan kasva. Raskaus muutti myös hiuksiani. Synnytyksen jälkeen hiukset oheni ja aloin syömään hiuksille tarkoitettua vitamiinia. Tais auttaa.

Viime kesä oli kuitenkin hiushyvinvointini käännekohta. Tein rohkean päätöksen ja leikkasin hiuksista kaiken huonon pois. Eli hiukset lyheni tosi paljon. Leikkasin long bobin ja hiuksille tehtiin tehohoito. Tutustuin silloin Antonioon, parhaaseen hiusstylistiin, jonka tiedän. Hänen luona käyn aina kun olen Suomessa. Hän ravitsee hiukseni hiusnaamioilla ja stimuloi päänahkaani hieromalla sitä. Tiesittekö että hiustenkasvu ja päänahan verenkierto lisääntyy hieronnasta?!

Silloin kun käyn föönaamassa hiukseni (eli pesu,hieronta, maski ja föönaus) niin mulla pysyy jopa viikon verran hiukset hyvinä. Joskus teen sitä että kun vanha föönaus ja hiukset alkaa olemaan likaiset, niin meen  suoraan Antoniolle ja hän laittaa pääni taas kuntoon. ;)

Kuitenkin pesen myös itsekkin hiukseni, enkä todellakaan ravaa koko aikaa stylistin luona. Käytän kotona myös hiusnaamiota: Schwarzkopfin BC BONACURE hairtherapy. Erittäin tehokas naamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Samoin BC BONACUREN repair rescue sealed ends jätettävä latvahoito pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen on ollut vuosia käytössäni. Harjaan hiukset tangle teezerillä. Lopuksi hieron latvoihin vielä BC BONACUREN rose öljyä.

Joskus kuivaan föönillä pääalaspäin ja samalla harjaan tukkaa, jotta tulisi volyymia. 

Hiukseni voivat tällä hetkellä mainiosti. Ilman viime kesäistä hiustenleikkuuta, en todellakaan olisi tässä pisteessä. Hiukset ovat muuttuneet lampaanvillasta sileiksi, kauniiksi, vahvimmiksi ja hyvinvoivoiksi. Ne lentää ihanasti tuulen mukana ja ovat tasaisin paksut. Olen leikannut hiuksia nyt ympäri vuoden tasaisin väliajoin. Viimeksi pari viikkoa sitten otin reilu 3 senttiä latvoista. 

Kotona käytän suoristusrautaa. Joko suoristan tai teen isoja laineita/kiharoita. 

Haluan että hiukseni näyttävät luonnollisilta. 

ps. onko Helsingissä kulmakarvojen lankauspaikkaa? Sain tuollaisen kommentin viime postaukseen ja mietin asiaa itsekkin. Tietääkö kukaan?

xx

Trikoomekko/bikbok, untuvatakki/lindex, Boots/ZARA, Paita/ZARA, rintakoru&laukku/chanel, Korut/Tebian, Hermes, Cartier.

Kuvat/SHARON

 

Kommentit (8)

Yasmine

Hejssan Didem! Jag kommer ihåg att jag har sett dig nångång många år sedan med krulligt hår? Har du alltså självkrulligt hår eller? :D Och jag älskar din stil <3

Emppa

Missä liikkeessä Antonio työskentelee ? Olet niin tyytväinen asiakas, että tekisi mieli itsekin kokeilla hänen palvelujaan : )

Fh

Kuinka usein laitat ruokaa kotona? Tekeekö miehesi mitään kotitöitä, entä kuinka paljon hän huolehtii Lucasta? Ajattelin kysyä, kun käsittääkseni teillä työnjako menee niin että mies tienaa rahat ja sinä hoidat kodin, jaksatko todella olla ainoa joka kotona kokkaa, siivoaa ym. ja huolehtii lapsesta? :)

Beanilie

Noi BC BONACURE-tuotteet on kyllä munkin hiusten pelastus, ollut jo vuosia :)Varsinkin kun tulee kans vaihdettua paikkaa ja maata aika tiuhaan, niin kyllä sen hiuksissa huomaa (esim.hanaveden laadussa on huimia eroja maiden välillä!).

Huomaa kyllä, että sun hiukset voi nyt hyvin. :) ihanaa kesää sulle! xx

hannah

Tai voi olla vain sun turkkilaiset geenit <3 :) niin upeet hiukset monilla siellä, Intiassa, italiassa, ym lämpimissä maissa. Eskimoilla ei taasen kai upeita hiuksia ole :D korjatkaa jos olen väärässä:D

silla

Suoristatko hiukset joka aamua vai käytkö joskus kampaajalla suoristamassa? Käsitin että sulla on alunperin luonnonkihara hius, ainakin jossain vanhassa videossa youtubessa jonka linkitit vanhaan blogiin oli... vai muistanko ihan väärin? Niinhän se joo aina menee, ne joilla on kiharat haluaa suorat ja ne joilla suorat haluaa kiharat! itse kiharran monta kertaa viikossa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram