Not yet, but very soon. :)

Mitä kuuluu rakkaat?

Aikamoisen kohun sain aikaiseksi, hups!

Hyvä, että olen herättänyt keskustelua!

Olen lukenut jokaisen saamani kommentin, kiitoksia. ;) 

Hieman suruttaa heidän puolesta, jotka haluaa vain mennä henkilökohtaisuuksiin. Kommenttien sisällön perusteella, suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin ahdasmielisiltä. Kommentteja on tullut laidasta laitaan ja olen saanut valtavan määrän myös positiivista palautetta ihmisiltä, rakentavan ja vähemmän rakentavan kritiikin lisäksi. Joskus mietin onko ihmisillä lainkaan huumoria? :)

Ennen kun siirrytään seuraavaan aiheeseen, niin jaan vielä pari hyvää linkkiä tähän liittyen. Poliitikko Mikael Jugner on jakanut postaukseni sivulleen, johon pääsette TÄSTÄ .

Myös Me Naiset nettisivuillaan oli tehnyt ihan hauskan jutun minusta :) Linkki siihen TÄSSÄ.

Radiokanava Voicen musiikkipäällikkö ja yhteisömanageri Jussi Mäntysaari, teki todella hauskan parodian jutustani henkilökohtaiseen blogiinsa. Suosittelen lämpimästi katsomaan linkin. Minä nauroin ja paljon! :D Linkki TÄSSÄ .

Annan vielä ohjeen suomalaisille naisille: Pyritään kunnioittamaan toisten mielipiteitä ja valintoja elämässä. Vähemmän vihaa ja enemmän rakkautta. 

Arvatkaas mitä? Me lähdetään Californian Santa Monicaan alkuviikosta. Luvassa siis paljon aurinkoisia asukuvia! Ollaan koko kevät Jenkeissä. Jos teillä toivepostauksia tulevaa California reissuun liittyen, niin laittakaa kommenttia. Voin sitten paikan päällä toteuttaa niitä. :) 

xxx

                             

                             

     

                            

        

                            

        

 

Kommentit (27)

Laura

Olisi kiva jos tekisit jonkin matkaopas tyyppisen postauksen Kalifornian muotiliikkeistä. Vinkkejä tuleville matkustajille hyvistä shoppailupaikoista :)

Jenni

Voi mikä kateus iskee kun pääset lämpimään Californiaan! :D ihanaa reissua, odotan innolla sun postauksia sieltä :)

fiftyshadesofme

mites kun tässä mietin, elämääs kehut niin tosissaskos uskot et siellä playroomissa leikkii ainoastaan sä miehes kanssa?

lostthecountoftheshades

Veneellä tais kesällä olla aika avoimet ovet, onkohan playroomissakin?

Jassu

Olisi kiva jos tekisit katumuotipostauksen sieltä. Kuvaisit mielenkiintoisesti pukeutuneita ja mainitsisit mistä vaatteet ovat. Postauksissasi jätät usein merkit mainitsematta ja se vähän häiritsee. Muuten tykkään kovasti tyylistäsi ja erityisesti siitä, että olet aito ja suorasanainen.

Babs

Taisinpa minäkin kirjoittaa blogiin aiheesta.. :)Kun toi on tuntunut ihmisiä kiinnostavan. Kiva kun on herättänyt ihmisissä ajatuksia ja jatka samaan malliin nainen!! baboonsbubble.blogspot.com

lapsuus

Vitsit minkä lapsuuden Luca saa, siis hyvässä mielessä :) Monet maat, kulttuurit ja kielet tulee tutuiksi. Missä hän aikoo koulunsa käydä?

Pertti 35v.

Oot edelleen mielestäni aika säälittävä, mutta anyways tosi hauskaa lukee sun itsekeskeisiä ja pinnallisia juttuja, en oo aikoihin nauttinut näin paljon jonkun teksteistä. Jatka samaa mallia. Parasta olisi jos hankkisit oman TV shown mä ainakin kattoisin, varmasti saisitkin oman tolla sun mediahu***amisella. pusuja ja jaksuja sulle :)

Amanda

Asuessani ulkomailla opin suomalaisista mm. sen, että suomalaiset on h*lvetin kateellisia ja sen, että harvoilla on hyvät käytöstavat. En ymmärrä miksi kaikki pitää heijastaa oman navan kautta? Surullista.

Onneks on poikkeuksia sääntöön ;) vaikutat huippu mimmiltä ja mä rakastan sun tyyliä <3

hoihhoijjaa

Onneksi et ole ainut kuka ei Suomessa asu ja silti huvittaa koko skeida kommentoijineen päivineen. Jos ei olla kateellisia niin minkäs piikkiin sit laitetaan

Salla

Ääääää ottakaa mut mukaan please!! :D En just nyt keksi ihan heti Santa Monicaa parempaa paikkaa kartalta.. Lucky you! :) Muistan kun olitte viime kerralla ja blogin sisältö oli parhaimmistoa silloin. Maisemat, lifestyle, rentous.. Ainakin jään odottamaan uusia postauksia! Kurja juttu minkälaisen myrskyn sait aikaiseksi viimeaikaisella postauksella, kai mä oon tottunut lukemaan sun tekstejä vähän rivien välistä ja toisekseen mulle on ihan ok jos toinen nainen tekee erilaisia valintoja elämässä kun minä, päinvastoin se on vaan hyvä asia. Toivottavasti jatkossakin voit kirjoittaa oman mielipiteesi ja pitää persoonasi haluamallasi tavalla esillä blogissa, koska se ja sun tyylisilmä muodin suhteen on ne asiat miksi mä tykkään sun blogia seurata. Sun blogin myötä moni muu blogi on jäänyt lukematta koska harva uskaltaa olla blogissaan enää oma itsensä. Vielä kerran hyvää reissua Kalifornian lämpöön, ei pitäisi olla kade kun lentoja lähtee joka päivä! Mullakin onneksi pari reissua itärannikolle ja sit myöhemmin kesällä varmaan pari viikkoa Losissa. :) Nauttikaa!

Minä vain

Olet ihana! Muista, että sinun ei tarvitse miellyttää ketään ulkopuolista valinnoillasi. Itse tykkään valtavasti lukea postauksiasi ja minulle ei ole jäänyt ollenkaan pinnallinen kuva sinusta, niin kuin jossain kommentissa mainittiin... Jotenkin ihmisten on niin helppoa sanoa netissä, mitä sylki suuhun tuo. Se harmittaa. Haluaisin antaa sinulle oikein jättisuuren tsemppihalin täynnä energiaa!!

Kaliforniasta olisi kiva saada paljon maisemakuvia. Ja olisi myös kiva tietää, missä yövytte ja mitä kaikkea teidän olisi tarkoitus siellä tehdä.
Muista nauttia matkasta ja älä ota turhaa stressiä blogista, vaikka itse tietenkin odotan postauksiasi! :) Hyvää matkaa!

ninnu

Toivoisin et kuvaisit maisemia myös ja laittaisit kauniita kuvia vaatekuvien lisäksi. Sit jos käytte eri paikoissa ni kertomuksia ja kuvia niistä reissuista.

Toivottavasti olet jatkossakin oma itsesi, et oot tarpeeksi paksunahkainen ilkeilylle. Itsekin olen muutamia kertoja kommentoinut ilkeästi, pahoittelut siitä. Negatiivisuudella on tapana levitä ja itsekin sortunut siihen et tavallaan "tahallaan" ymmärtää väärin sinua. Te elätte elämäänne niin kuin parhaaksi näette ja on mielenkiintoista seurata teidän elämää. Olet onnekas, niinkuin olet itsekin sanonut kun pystyt elämään vapaampaa elämää. Tietty toivon ettet jatkossakaan ylenkatso muita tavallista elämää viettäviä. Tällä en tarkoita ettei saisi iloita menestyksestä tai arvokkaista lahjoista jne.

Nii ja Lucan vaatteista voisit kanssa välillä postailla kuvia ym. juttuja.

Mukavaa kevättä ja rakkautta teidän elämään.

Lara

Koitko tarpeen korostaa että nimenomaan suomalaiset naiset ovat niin kovin kateellisia? Kuulostaa melkein yhtä typerältä ja stereotypiseltä kuin että sanoisit venäläisten naisten olevan niin kovin ilkeitä. Lause myöskin antaa sellaisen kuvan, että pitäisit itseäsi suomalaisia naisia parempana. Uskon että tämä ei ollut tarkoituksesi, joten toivoidin että jatkossa kiinnittäisit enemmän huomiota, ettet mahdollisesti kiihtyneessä mielentilassa sortuisi käyttämään näin leimaavia sanamuotoja.

Laura

Hei!

Nyt oli vaan ihan pakko kommentoida. Törmäsin sun blogiin ton sun kohutun postauksen kautta, jossa esittelet sun ajatuksia perinteisestä naiseudesta. Se herätti mussa tosi paljon ajatuksia ja suurta kiinnostusta sun blogiin, tyyliin, elämään ja persoonaan! Oon nyt lukenu ja lukenut sun vanhoja postauksia ja oot vaan niin huippu! Todella harvoin enää blogeissa törmää tollasiin aitoihin kirjoittajiin niin kuin sä. Toivottavasti sulla tulee pysymään toi rohkeus kertoa sun elämästä sellasena kuin se on. Ihanaa lukea tota vilpitöntä onnee ja se on tosi hienoo kun pystyt myöntämään, ettei kaikki päivät oo niin hyvii ja konkretisoimaan sitä arkea ja myös niitä siellä tökkiviä asioita. Oon kyl ehdottomasti tästä lähtien sun vakkarilukija!! Kiitos ihanasta luettavasta ja kaikkee hyvää sulle <3

Tiina

Samaa mieltä Lauran kanssa! En olisi ilman kohujuttua löytänyt tänne blogiin, mutta tulin todellakin jäädäkseni. Todella kiva kertomistyyli sulla ja tosi kiva nähdä tuttuja paikkoja nykyisestä kotimaastani :-)

Kisu

täälläkin odotellaan! :) voi jessus, kun ihmiset osaa olla naurettavia :D itse tekisin samalla lailla, että jos olisi varaa olla kotona niin todellakin olisin! peukut sulle, oot paras<3

Anu

Blogis on niin tylsää ja samaa shittiä, että haluat aina välissä kouhuttaa jollain tämän kaltaisella.. ja sen jälkeen aina vingutaan, kun kellään ei ole huumorintajua ja kaikki on vaan kateellisia. Sama kaava toistanut itseään jo muutaman kerran. Surkeaa.

L

Hei Didem!

Aikamoinen naisen asema-gate tosiaan puhkesi postauksesi myötä. Täytyy sanoa, etten ole kanssasi samaa mieltä enkä yhdy ajatuksiisi. Mutta se ei myöskään muuta kuvaani susta oikeastaan mihinkään suuntaan, ainoastaan saa näkemään, että meidän arvot on vaan erilaiset. Mulle on hirmu tärkeää tulla toimeen omillani, itse rahoittaa elämäni ja menestyä, koska mä haluan niin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ihmisillä voisi olla erilaisia ajatuksia ja elämänarvoja kuin minun omani. Erilaisia ihmisiä, elämiä ja mielipiteitä varmasti mahtuu tähän maailmaan, eikö olisikin tylsää jos olisimme kaikki samanlaisia?

Musta on niin kurjaa, kuinka Suomessa tunnutaan oikein odottavan jonkun "mokaavan", esittävän eriävän, "väärän" mielipiteen tai sanovan väärän sanan. Ja sitten armottomasti hyökätään kimppuun. Musta tuntuu, että tässä sunkin jutussa ihmiset tuntuu hyökänneen kimppuusi vähän liian hanakasti ja tuomitsevan sut ihmisenä kokonaan sen sijaan että tuomitsisivat vain sun mielipiteet.

Mukavaa kevättä ja toivottavasti jatkat bloggaamista negatiivisesta palautteesta huolimatta :)

Angelica

Kirjoittaminen ei ole vahvimpia puoliasi joten sun kannattais keksiä joku toinen tapa toteuttaa itseäsi! Voisit olla vaan se itsekin mainitsemasi tyyli-ikoni ja keskittyä poseeraamiseen? ;)

Elina

Hei Didem! En voinut olla kommentoimatta, sillä silmääni pisti niin ikävästi kommenttisi: "suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin ahdasmielisiltä". Mielestäni joidenkin asiattomien ja ilkeiden kommenttien perusteella ei kannata yleistää, että kaikki suomalaiset naiset olisivat samanlaisia. Minua ainakin henk.koht. ärsyttää suunnattomasti itsensä pitäminen jotenkin parempana vain oman geeniperimänsä perusteella. Toivon ja uskon, että tämä ei ollut tarkoituksesi. Ajattelen asioista hyvin eri tavalla kanssasi, enkä kuvailisi itseäni todellakaan ahdasmieliseksi, "vaikka" olenkin suomalainen nainen. Mielestäni on hyvä, että meitä on moneen lähtöön ja tärkeintä on, että kukin on onnellinen omassa elämässään. Antaa kaikkien kukkien kukkia, ja nauti Californiasta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.