Viime viikko oli kiireinen..ja viikonloppuna rentouduttiinkin sitten ihan kunnolla. Enhän ole tottunut aikatauluihn ja siksi tuntuukin vähän oudolle. Lucan ensimmäinen päiväkoti viikko meni loistavasti. Luca päivähoitoon ja minä juoksin pr toimistoissa valkkaa vaatteita kuvauksia varten. Tulee muuten tosi kiva tyyli juttu heinkäkuun cosmoon. :) Olen tosi tyytyväinen itseeni ja valintoihini. 

Maintsinkin jo viime postauksessa, että meillä oli afterwork viime perjantaina Cosmon toimituksen ja muiden bloggareiden kanssa. Olin odottanut tapaamista ja siis "alku jännityksen" jälkeen meillähän alkoi juttu luistaa ja ilta venyi aamuun saakka. Samana iltana oli ihanan Maryamin kirjajulkkarit ja rakkaan mieheni synttärit, joten oli hei syytä juhlia. 

Lauantaina jatkettiin Southparkissa. Käykää checkaa! Hyvää safkaa. Eli Southpark on tullut Fannyn tilalle (Koffin puisto).

Anyways..uusi viikko ja uudet kujeet. Tänään vietämme Lucan synttäreitä vaan perheen kesken ja huomenna jatkuu sitten normi arki. 

ps. Kiitos muuten kaikille sähköpostia lähettäneille. Olen saanut valtavan määrän sähköposteja liittyen tähän valokuvaaja hakuprosessiin. Palaan teille tällä viikolla ;)

Kuvat/Reetta

 

Kommentit (1)

Henna

Mistä olet kyseiset lasit ostanut ja mikä on niiden tarkka merkki/malli(miksikä sitä nyt sanotaan ;D)? Meinaa ne on aivan ihanat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram