En ole mikään kehonrakentaja tämän pikkuruisen vartaloni kanssa. Olen reipas kävelijä ja liikkuja, niin kauan kun maisemat ympärilläni pitää innostukseni yllä. Pidän jalkapallosta ja muista joukkourheilulajeista. 

Lähden todella innokkaana mukaan vuoden 2015 Bootcampiin. Tavoitteet ei ole päätähuimaavia, mutta minulle täydelliset!

Tehkää omia tavoitteita, mutta jos innostutte niin lähtekää mun kanssa tavoittelemaan samoja juttuja :) #cosmobootcamp

Tavoitteeni: 

1. SPAGAATTI - en ole vuosiin enää päässyt spagaattiin ja aikoinaan olin kuin kumipallo, joka taipui mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Spagaattiin venyminen vaatii syvävenytystä. Kuinka ihanaa! Venyttely unohtuu minulta muutenkin usein, joten olen todella innoissani tästä tavoitteesta. Venyttely merimaisemalla ei myöskään tunnu hullummalta. :) 

2. PAKARATREENI - Portailla treenaaminen on oikeasti niin tehokasta, että siinä peppu ja pakarat saa kovaa kyytiä. Famous stairs, im yours!

3. LENKKEILY - Pyrin kerran viikossa lähtee reippaalle kävely/juoksulenkille rantaan. Joko aikaisin aamulla tai illalla auringonlaskun aikaan. 

 

Miltä nämä kuulostaa? Kuka on mukana näissä kanssani tai lähtee toteuttamaan omia tavoitteita?

 

Kuvat/SARA

Kommentit (9)

Katja

Yhdessä postauksessa kirjoitit näin: "Kävin äsken suihkussa ja nyt koko kylppäri ja minä tuoksumme kookoksen, shean ja vaniljan sekoitukselta. :) yummy!"
Jäin vain miettimään, että muistatko, että mitä tuotteita käytit käytit? (No todennäkisesti kyseessä on sellainen tuote/tuotteet, joita ei Suomesta saa, mutta ajattelin nyt kuitenkin kysäistä..:) )

Kyseessä oli tämä postaus:https://mycosmo.fi/article/bydidem/casual-de-luxe

Ja tuo yläpalkin/bannerin kuva on tosi hieno!! :)

Minni

Kysymykseni on ohi aiheen mutta kysynpä silti. Oletko koskaan tehnyt tai halunnut tehdä mallin töitä? Muistutat paljon Laetitia Castaa ja Giseleä!

hööh

168 senttiä ei riitä kyllä missään ihan oikeisiin mallintöihin... Paitsi jos kyseessä on muuten täydellinen yksilö mitä sinä et todellakaan ole. Olet ihan nätti, mutta et edes yhtään kuvauksellinen.

Susa

Hei, mistä oot ostanu tuon sun mustan takin? Mulla on hakusessa kevääksi saman tyyppinen nimittäin, mutten oo mistään vaatekaupasta löytänyt vielä sopivaa. Toi näyttää just täydelliseltä, voi sano että oot sen Suomesta hankkinu! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram