Olen totaalisen ihastunut mun hapsuhameeseen. Hapsut liehattaa sillai nätisti kun heilauttaa lantiota. ;) Forever21 myy näitä hameita. Nahkatakistakin on tullut kyselyitä ja se on  pikkusiskon vanha nahkarotsi River Islandilta. 

Mitä pidätte asusta ja mun punaisista huulista? 

Mä todella pidän kuvista. Reetta on hyvä tässäkin hommassa. Ehkä Reetasta vois tulevaisuudessa tulla mun vakkari valokuvaaja/Lucan nanny. Täydellinen yhdistelmä :) 

 

 

 

 

Kuvat/Reetta 

Kommentit (10)

Anna

Moi!

En ole koskaan ennen ollut mikään Vuitton-fani, mutta nähtyäni sulla tuon Speedyn olkahihnalla oon ihan rakastunut! Se on vaan niin tyylikäs, mutta samalla tosi rento. Onko tuo sun koko 30? Käytätkö sitä koskaan ilman tuota pitkää hihnaa? Näyttääkö se ilman siistiltä? :)Yllätyin, kuinka iso hintaero niillä laukuilla tuon hihnan ja ilman hihnaa välillä on, mutta tuo on vaan niin paljon hienompi :D.

Kiitos, jos viitsit vastata :).

:)

Vau ihania kuvia!! Oot niin kauniina ja tyylikkäänä taas liikenteessä! :) sulle sppii tosi hyvin toi punainenhuulikiilto.

Voispa täälä suomessakin pitää jo sääret paljastavaa hametta... vaan kun ei voi, kun lunta tuli parituntiasitten ihan pyryttämällä ainakin meilläpäin. Nauti sä hei siellä lämmöstä! :)

IraCassandra

Miten upeita kuvia! Varsinkin toka kuva! Olet kaunis :) Täällä aamulla satanut lunta, onneksi ei jäänyt maahan, nyt sataa vettä :( Mutta se ei mun pitkää viikonloppua häiritse! Hauskaa viikonloppua teille kaikille! :)

Anniina

Tuota nahkatakkia jäin minäkin kuolaamaan :) Ihana katella näitä sun aurinkoisia kuvia, mutta kyllä se kesä on onneksi kohta täälläkin jihuu ja jippii! Ja hyvin sopii noi punahuulet tähän lookin, olet kyllä tosi kaunis. Paitsi että oot varmaan kauniimpi ilman meikkiä :)Mutta siis ihanan luonnonkaunis. Kun tuntuu että monella on kaikenlaista hius-, ripsi- ynnä muuta lisukehärpäkettä.

Jenni

Vau mitä kuvia, oot niin upea! Punanen huulipuna on täydellinen lisä tohon koko mustaan asuun, tykkään ihan hirmusesti:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram