Eilen oli niin huikee päivä. Olin kuvaamassa Loopin uutta mainosvideoo, joka julkaistaan syksyllä.

Mun rooli oli: Nainen revittelee kivoja mooveja :D ....eli so me!! :O vai mitä frendit? Mähän tykkään tanssia ja let go tyylikkäästi, varsinkin karaokessa ja Teatterin Vipissä..(omassa pöydässä ja välillä myös pöydällä) !!!
 
Päivä meni siis hienosti eilen. Senay Coco teki meikit ja hiukset. Voisin bookata hänet mun personal meikki ja hius naiseksi anytime. 
 
Sanoin Jekulle meikin aikana et nyt vähän shamppanjaa kehiin, koska mua alkoi jännittää. No se jännitys ei kestänyt kauaa. Kun meikki oli valmis, astelin kameran eteen..jolloin biisi lähti soimaan ja mä pääsin rokkaamaan. Nautin ja revittelin!!
 
Mitä teille kuuluu? Tiedän että olen ollut taas tätä hitaampaa sorttia blogiupdeittailuissa. Eikä mulla edes sitä nutturajuttuu mukana täällä Suomessa. Olen kohta menossa GLITTERIIN hankkii uuden ja toteutan sen minkä olen luvannut..vaikka kuvaisin videota 100 kertaa ennen kun siitä tulee onnistunut. Mieheni 4 lasta on meillä viettämässä kesälomaa ja voitte vain kuvitella että viiden lapsen arjen pyörittämisessä ei aina ehkä jää niin paljon omaa aikaa..:) 
 
Nyt vähän kuvamatskuu..
 
 
 


 
 
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram