Niin ne päivät vaan tulee ja menee. Muistan hyvin tuon heinäkuisen "kesä "päivän, kun yritin kovasti olla palelematta mekossa. Parin tunnin yrityksen jälkeen luovutin ja juoksin iho kananlihalla kotiin, vedin housut jalkaan ja neuleen päälle. Astuin uudestaan kotiovesta ulos, tällä kertaa aidosti hymyssä suin. Olen mukavuuden haluinen sekä vilukissa. Siksi pidänkin näistä raikkaista syysäistä mistä ollaan saatu nauttia Helsingissä. Kerrospukeutuminen, lämmin kaulahuivi ja raikas tuuli, joka menee läpi koko kehon. 

Tänään jotkut on vedellyt t-paidoilla. Mieletön sunnuntai! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Kuulin tutultani uudesta brunssipaikasta nimeltä Hello Darling. Onko teille jo tuttu? Kuvista päätellen aika herkullisen näköinen paikka iso roballa. Taidan mennä joku arkipäivä ensi viikolla sinne aamupalalle. 

Mun suu voi jo paljon paremmin. Särkylääkkeita vedän edelleen ja suu on kipeä, mutta turvotus on vihdoin laskenut. Kaksi viisaudenhammasta lähti iisisti, mutta 2 jouduttiin sit operoimaan ja samalla sain tikit. Buu!  4 tunnin nukutus oli jännä kokemus. Toivon että suu pysyy nyt terveenä. 

Harmittaa, että just viime viikolla oli vaikka mitä blogitilaisuuksia ja pari työjuttua, possen liveshow, jotka jouduin skippaamaan tennispallon kokoisen poskeni takia. Toisaalta on ollut ihanaa vaan levätä peiton alla ihan tokkuraisena. 

Eilen olinkin sit jo tyttöjen rapujuhlissa (sienikeiton lisäksi sain myös syötyä pari rapua). Olen ihminen, joka rakastaa ruokaa ja makuja. Se, että en ole voinut pureskella moneen päivään on tuottanut hieman vaikeuksia. Alkaa noi jogurtit ja litkut tulee korvista ulos. En ole elämäni aikana aiemmin koskaan syönyt näin paljon eri jogurtteja. :D haha! 

Rapujuhlista mentiin Jenni Vartiaisen päätöskeikalle. Hän jäi nyt pidemmälle keikkatauolle. Upea Jenni!

Kohta pitäis hakea Luca kotiin mun vanhemmilta ja valmistautua uuten viikkoon. Ehkä ajan rannanan ja Carusellin kautta, josta voisin nappaa kahvin mukaan ajomatkalleni. 

Nauttikaa ja ulkoilkaa tänään paljon.

 

                                                         Dress/ZARA, Shoes/Converse, Shades/RayBan

Kommentit (5)

Elli

IHANA mekko! Ja ihanan pirteät kuvat, varsinkin tuo mikä on otettu ylhäältä päin on tosi söpö! :) olen lukenut sun blogia pitkään, mutta tämä taitaa olla eka kommentti! Saan paljon inspiraatiota sun tyylistä, you go girl! :)

Amanda

Aai vitsi, ihanannäkönen sotkunuttura. Sulla tollanen huoletonkin, ilman peiliä tehtävä kampaus on vaan niin chic. Mä en myöskään voi käsittää, miten sä saat kaikki rennoimmatkin asut näyttämään niin mietityltä ja tyylikkäältä, oispa mullakin tollanen esteettinen silmä. Sä onnekas, käytä lahjaasi! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram