Photos and Styling/ Antonio Flores

                                                                                     Dress/ ZARA

                                                                              Leather jacket/ PRADA

                                                                            Shoes/ CHANEL (vintage)

"Istun koneella, kyseesä on kriittinen hetki (saanko sen vai en). Mä sain!!! Hyppään ylös tuoliltani, alan tanssimaan ja tuulettamaan kuin viimeistä päivää". Huutokauppa, uusi vaarallisen koukuttava juttuni. 

Kolme vuotta sitten en olisi kuvitellut liittyväni Facebookin eri kierrätysryhmiin, saati sitten että seuraisin niitä näin aktiivisesti. Kaikista ryhmistä seuraan Facebookissa Design Corneria eniten. Sieltä olen tehnyt muutamankin hyvän hankinnan. Kaikki itse asiassa ovat olleet kenkiä. Nämä kuvissa vilahtavat Chanelin vintage nilkkurit lähti niin hyvään hintaan, että oli pakko saada ne. Design Cornerissa järjestetään välillä myös huutokauppoja. 

Vaikka tämä onkin kiehtova laji, niin järki pysyy mukana. Punnitsen kyllä tarkkaan onko minulla oikeasti käyttöä ja jos haluan myydä tavaran eteenpäin niin onko se kannattavaa. 

Ehkä enemmän olen yllättynyt siitä, että minua ei haittaa ajatus siitä että tavara on käytetty. Olen iloinen että ajatusmaailmani on muuttunut. Tietenkin haluan että tuote on hyvässä kunnossa, muuten en siitä ole kiinnostunut. Useimmiten kyllä esim Design Cornerin laukut, huivit, vaatteet, kengät etc..ovat ihan uskomattoman hyvässä kunnossa. Osa jopa näyttää käyttämättömiltä. 

Onko Bukowskin huutokauppa teille tuttu? Minulle se tuli tutuksi viime viikolla. ;)

                  "Collect things you love, that are authentic to you and your house becomes your story."

                                                                                            xx Didem

 

Kommentit (4)

Jossu

Lumoavan kauniita kuvia taas ! :) Silmät on sielun peili ja sulla hehkuu sun persoona ja persoonallisuus ihanasti kasvoilla, ihailen :)

Kadi

Moi Didem!
Olisi kiva lukea postaus kodistasi. Jotakin kuvia, montako huonetta, millainen keittiö jne. :) Aikaisemmasta julkaisustasi päätellen, tyylitajusi pätee myös sisustukseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram