Minusta on kiva pukeutua sävy sävyyn Lucan kanssa. Okei, Lucan asu on astetta rennompi, koska hän oli menossa päiväkotiin.

Kuvat on otettu tänä aamuna ennen päiväkotiin menoa. Lucan päivähoito on alkanut loistavasti. Päivähoito on suuri asia jokaiselle perheelle ja olen sitä mieltä että hyvä ja turvallinen päivähoito vain tukee lapsen sosiaalista kehitystä. Lapsi tarvitsee ensisijaisesti vanhempiaan ensimmäiset vuodet ja sen takia tuen jokaista kotiäitiä. Parasta on oma äiti , eli jos suinkaan pystyy jäämään kotiin, niin olkaa kotona. Käyn usen läpi Lucan muistolaatikkoa ja totean haikeana, kuinka se aika rientääkään.

Luca täytti juuri kolme vuotta ja hänen kohdallaan päiväkoti alkoi olemaan jo erittäin ajankohtainen. Ollaan matkusteltu niin paljon ja leikitty erikielisten kanssa, että välillä jopa vähän on ärsyttänyt liika vaihtelevuus.

Tämä pikku sosiaalinen kaveri on onnellinen siitä että pääsee päivittäin samanikäisten kanssa touhuamaan, kehittymään ja oppimaan kaikkea uutta omalla kielellään (ruotsi&suomi). Päiväkodin ryhmät ovat pienet ja olen erittäin tyytyväinen tähän paikkaan. 

Meillä oli tosiaan pika fotosessio aamulla :) Miltä näyttää? 

Kauniita unia xxx

Kommentit (9)

T

Moikka Didem!

Olen juuri reissussa perheeni kanssa Suomessa ja ostin iltalukemiseksi uusimman MeNaiset. Vaikka en kaikesta olekaan täysin samaa mieltä kanssasi, niin pakko silti sanoa, että ihailen vahvuuttasi sanoa oma mielipiteesi ja elää SINUN haluamasi kaltaista elämää. Liian moni elää vuodesta toiseen "muiden elämää", ei mieti tai uskalla elää kuten itse haluaa. Olen itse ollut kotiäiti 7 vuotta ja aina ylpeä sellainen. Moni on vuosien varrella kyseenalaistanut tärkeyttäni koko maailmassa kun en ole "oikeissa töissä". Olen itse 100% varma ja onnellinen tästä elämästäni, siksi se ei horjuta tai ärsytä minua. Ihmetteln kyllä aika ajoin miten toisten elämän valinnat voivat olla muille niin vaikea pala.

Olisi minulla myös kysymys sulle, miten saan muutettua hieman mammaantunutta tyyliäni? :D Minulla tuli kilpirauhasen vajaatoiminta pari vuotta sitten ja siitä tuli muutama extra kilo jotka häiritsevät.
Muuten en halua elää negatiivista "äitielämää", otan omaa aikaa ja miehen kanssa myös.
Olisipa samanhenkisiä ystäviä enemmän, moni haluaa jäädä vuodesta toiseen sinne sohvalle aina!

T

Vickii

Olen ihaillut sun tyyliäs aina ja tääki asu niin ylimakee!!! oot kyllä yks kauneimmista ihmisistä niin ulkoisesti kuin sisältäkin:)

Vierailija

Tykkään sun blogista koko ajan vaan enemmän ja enemmän! Ja pakko sanoa (vaikka ei nyt tähän postaukseen liity), että ootte Minnan kanssa ihan tajuttoman hyvä (kuvaus)kombo! :) <3 Sun blogi on aina ollu musta just sellanen, että teet just niin kuin Sä haluat, ja sitä mä ihailen. :)

Ihanaa kesää sulle Didem! xx

lapsi kerhoon

Luksuselämähypetyksesi ja kotiäiti- ja rouva urasi valinnan tärkeyden perustelujen ja ilmeisesti avopuolisosi Sveitsissä verotuksellisista syistä asumisen jälkeen jotenkin sapettaa subjektiivinen päivähoito-oikeus. Tässä olisi erinomainen rajauksen paikka. Kerho riittäisi hyvin teidän tilanteessanne.

verotoimistosta päivää

Olen samaa mieltä. Veropakolaisuus on muutenkin todella noloa ja epäisänmaallista. Kuitenkin olette hyödyntäneet ja hyödynnätte nytkin ja tulevaisuudessa valtavan määrän palveluja ym. jotka kustannetaan verovaroilla...

mm

Hei, ihana asu:) En ole ihan aktiivisin seuraaja, mutta tänään aamusesta asti selaillu blogiasi, ja onko multa menny ohi että asutteko nyt Suomessa? Toivottavasti tarhassa menee hyvin:)

kelasta päivää

Ootko nyt Didem iiiihan varma, ettette kuitenkin nostaisi myös yksityisen hoidon tukea kelalta?? Tarkistappa asia vaikka mieheltäsi, jos et itse "muista"... Helsingissä ei nimittäin ole sellaista yksityistä päiväkotia, jonka maksuihin ei haettaisi em. tukea (joka siis on tuloista riippumaton eli myönnetään kaikille).

Annika

Niin mutta eihän sitä ole pakko hakea ;) Ja Suomessa on varmasti hyvin paljon ihmisiä jotka eivät oikeasti tarvitsisi mitään tukia mutta silti niitä hakevat...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram