Photos by Janita Autio

Kauluspaita & Kengät // Zara, tekonahkikset // H&M, Nahkatakki // Prada, Laukku // Chanel, Pompom // Andiata, Aurinkolasit // Ray Ban, Choker // Monki

" Nyt kun oon hämmästellyt asiaa every now and then, mun oli pakko tulla sanoo sulle. En yleensä oo inspiroitunut suomalaisista bloggaajista tai muotivaikuttajista, siis sellasella wow -tavalla. Ja nyt oon huomannut, että oot alkanut inspiroida mua tosi paljon sun tyylillä, olemuksella ja kauneudella. Kaikki noi uudet kuvat ja asut saa mut aina hymyilemään ja miettimään itellenikin ihan uusia juttuja. Päätin tulla sanomaan tän nyt kun näin ton feeling rested -postauksen tokan kuvan yks päivä ja katoin sitä vaan suu auki, että miten voi näyttää tolta! Että tällaista tänään! Ihanaa sunnuntaita! " 

Olin höpöttämässä teille jostain ihan muusta tänään, mut tuo ylläoleva viesti, jonka sain tänään, muutti otsikkoni ja aiheeni. Ajattelin, että kirjoitan teille bloggaamisesta ja siitä eilisestä Onnenonkija leffasta, jonka kävin katsoo eilen. En päässyt sinne enksariin silloin, koska olin Ruotsissa. Elokuva on aika kliseinen, mutta hauska. Nauroin monessakin kohtaa. Happy endings myös toimii mulla AINA. Leffat, jotka loppuu joko onnenkyyneeliin tai niin, että hymyilen, kun lähden teatterista ulos, niin on kehuttavan arvoisia. Haha! En vaadi elokuvalta mitään sen syvällisempää. Pidän hömppä rakkauselokuvista. Yliluonnollisia leffoja kuten Avatar..niitä en voi sietää. Leffasta siis tämän verran tällä kertaa, koska haluan nyt kirjoittaa vähän muista fiiliksistä.

Saan silloin tällöin tosi koskettavia, tsemppaavia, inspiroivia sähköposteja, viestejä lukijoiltani, tutuiltani ja ihan tuntemattomilta. En usko, että korostan tarpeeksi, kuinka tuollaiset viestit koskettaa. Sain tänään tuon viestin ja halusin kopioida sen tänne. Kiitos sinulle, joka sen kirjoitit. Luin sen kyyneleet silmissä. Mä en oikein osaa määritellä mitä haluan tehdä ja olla. Mietin sitä usein ja jos joku kysyy niin haluan olla niin paljon kaikkea. Ehkä vaikuttaja on hyvä sana. Haluan vaikuttaa. Haluan laajentaa ja kasvattaa nimeäni ja nimenomaan inspiroida ja innostaa muita. Haluan auttaa muita itsensä löytämisessä tyylillisesti, mutta myös henkisesti.

En kopioi ketään pukeutumisella. Ei tulisi mieleenkään. Toki inspiraatiota saan koko ajan kaikkialta, mutta teen trendeistä omanlaisen. Ostin Sinoopperista ohuen nauhan päivää ennen Jussi-gaalaa, jotta valkoinen haalaripukuni saisi vähän meininkiä. Se 1.50 e maksava 1.5 metrin pituinen nauha ja siihen yhdistettynä pidempi koru (Chanel) teki asustani täydellisen. 

Asenne mulla on itseäni kunnioittava. En ole ylimielinen, mutta en myöskään ole mikään ujo hissukka, joka ei uskalla sanoa mitään. Tilaisuuksissa tykkään seurailla ihmisten käyttäytymistä ja toimintaa. Small talkissa olen sujuva. Nautin tilaisuuksista ja handlaan ne. Kehun muita ja osaan sanoa kiitos kun joku kehuua minua. 

Nojoo..lopetan itsestäni puhumisen nyt. Tulin vaan niin iloiseksi tosta viestistä, jonka sain pari tuntia sitten, että halusin vain kiittää teitä niin paljon. Teidän tuki ja osallistuminen on mulle tärkeintä. Jos onnistun antamaan jollekkin jotain hyvää, niin saan siitä niin hyvän paljon enemmän kuin voitte kuvitellakkaan.

- Älä yritä väkisellä kuulua suosittujen joukkoon. Epätoivoinen yrittäminen paistaa läpi. Ole vain sinä. Sillä kasvatat suosiotasi ja ihmisten arvostusta.

Ihanaa sunnuntaita <3

xx Didem

Kommentit (9)

Vierailija

Hei oot upee ja ansaitset paljon hyvää kommenttii! <3 tee joskus joku vaatehuone esittely! Mikä sust on fiksuin järjestely tapa? Värijärjestys, merkki järkkä vai lajittelu sen mukaan onko neule tai toppi? Haha siivoon just vaatehuonetta ja mietin miten laitan ne kaikist fiksuimmin ja kauneimmin <3

Vierailija

You so pretty! <3 Mun snap storyt on tosi kivoja! Mistä öljystä oli snapissa olikaan kyse?

Vierailija

Ihana Didem! Sulla on kyllä aivan huikea blogi ja niin muista erottuva. Uskallat olla erilainen ja blogissa pysyy niin ihanasti aitous ja rentous! Niin monet blogit täyttyy mainostuotteista ja ovat niin pintapuolisia. PYSY JUURI TUOLLAISENA KUN NYT OLET ;)

Vierailija

Hei! Onkos valkoinen kauluspaita kauan sitten ostettu vai mahdollisesti vielä saatavilla? + Olet upea <3

Taija

Sä olet heittämällä tyylikkäin suomalainen bloggaaja. Aurinkoa sun kevääseen!

Vierailija

Hei! Sun storys oli ihana kukka asu Hennesiltä! Onko se jo myynnissä kaupoissa? Voin vaan kuvitella sen sun päällä, kun oot niin siro ja sievä pakkaus <3

Vierailija

Hei! Miten sait Janitan kuvaa sua ja maksatko hänelle jotain palkkaa? Oon huomannut, että hän kuvannu useempii bloggareit ja tajuttomii kuvii! Tuliks hän sulle sen kuvaaja haun kautta vai mikä on tarinan nimi? :)

Vierailija

Oot ihan kansainvälisen tason bloggaaja Didem! Sun tyyli on jotain mitä kellään muulla ei ole, kuvat mukaan lukien! Erilaisia, persoonallisia, mutta samalla niin yksinkertaisia <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram